Kas gelişimi için en iyi antrenman sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

byte

Üye
Son aylarda çok aklıma takılıyor bu soru yaklaşık 2 senedir split tarzında çalışıyorum son dönemlerde ağırsağlam'ın spliti ezmesiyle başlayan bu şüphem başka kaynaklarda da görünce "acaba yanlış mı çalışıyorum?" düşüncesini ortaya çıkardı. Yaşım 17 ve bu yaşta şu kadar ağırlık kaldırayım gibi bir derdim yok amacım şuan sadece olabildiğince kas kütlesi koymak ileri ki yaşlarda güç antrenmanları da yapacağım fakat şuan değil erken yaşlarda eklemleri mi zedelemek istemiyorum, sizce en iyi sistem hangisidir ? (5x5, Pull/Push/Legs, Upper - Lower, Split ...)

Ben her kas grubunu haftada 2 kez çalıştırma fikrinden yanayım.Buna uygun her program olabilir.Push-pull-legs ,upper-lower, vs vs

YOU THINK BIG

YOU GET BIG

Ben her kas grubunu haftada 2 kez çalıştırma fikrinden yanayım.Buna uygun her program olabilir.Push-pull-legs ,upper-lower, vs vs

YOU THINK BIG

YOU GET BIG

Benim nacizane programim su sekilde; eksigim yanlisim varsa degerli onerilerinize acigim.

Yas 36, 6 ay bitti, 89 kilodan 67'ye indim ve ilk 4 ay cardio agirlikli calistim, cardio bittikten sonra 1 saat full body workout yaptim pztesi,crsmba ve cuma gunleri. 2 aydir split calisiyorum suanda 73 kiloyum.

Pztesi
Incline barbell press
Chest press
Lower cable crossover
Upper cable crossover

Standing barbell curl
Preacher Hammer curl
Incline dumbbell curl

Crsmba
Lateral raises ( arka ve yan )
Arnold press x1
Palms in shoulder press x1
Dumbbell press x2
Dumbbel shrug

Skull crusher
Pushdown
Bench dips

Cuma
Deadlift
Low rowing
Lat pull down ( genis ve dar tutus )

Squat
Leg curl
Leg extension

Z bar ile Preacher curl
Concentration curl

Decline chest press

Ctesi ( evde )
Close grip press
Kickback

Lateral raises

Saygilar

Edit: Her antrenman sonunda 4 set mekik calisiyorum ve 5 set kosu bandinda hiit uyguluyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Back
Yukarı