Yaklaşık 70 gun once bb'ye başladım. Daha önce yapmamıştım, ince yapılı olduğumdan ilk amacım kilo almaktı, daha sonra iyi bir vücut yapmak istiyorum. bb'te başlamadan önceki kilom 74'tü şu an 80-81 kiloyum ve boyum 1.87 cm.
Sorunum şu, hocalarım vucudumu begenmiyor pek geliştiğimi düşünmüyorlar sanırım. Şimdi salondan geldim, salona girer girmez hocam yanıma geldi selam verdi, şöyle bir bana baktı ve sen protein tozu, amnio asit falan kullan, boşuna şey yapma dedi. Daha antremana başlamadan moralimi bozdu, buna benzer şeyleri 1-2 defa daha söylemişti. Böyle dediği için de ölçülerimi ona hiç ölçtürmedim ama benim gördüğüm ve ailemin dediği vücudumda bir gelişme olduğu.
Haftada 3 gün antremana gidiyorum. Bana verdikleri programa göre sırasıya şu haraketleri çalışıyorum:
- Eğik sehpa mekik
- Ya karına çekiş ya da ters mekik yapıyorum
- Flat bench press
- Incline bench press
- Flat bench dumbell flyes
- Bir de bir haraket daha var adını bilmiyorum.Sehpaya uzanıyorum 2 el ile 1 dumbell'ı tutup başımın arkasına götürüyorum ve sonra göğüs hizamda havaya kaldırıyorum.
Benden 10 gün önce başlayan bir eleman var onun vucut acayip oldu, bende mi bir sorun var? Ne yapayım ne edeyim?
Son düzenleme: 20 Eylül 2008