Kas erimesi

Bizim mahallede eski bodyci abimiz vardı. Adam acayip bişeydi kollar filan devasa bi adamdı. Bu abi sonra bodyi bıraktı bi seneye yakın görmüyodum. Geçen hafta spora tekrar başladı hemde benim çalıştığım salonda çalışıyor. Yalnız abinin sözleri kafama takıldı. Bir seneden fazladır hiç spor yapmamış ama nerdeyse hala eskisi gibi çok az kas erimiş. Bunu kendisinede sordum çok uzun süre büyüme hormonu kullanmış şimdi çalışsada çalışmasada kol kasları 48 santimden aşağıya inmiyormuş. Yani kalıcı kas yapmış . Eğer bu doğruysa bende böyle zor eriyen kas yapmak istiyorum. Bu doğrumudur doğruysa nasıl yapılır.

Harbiden burada kaslar sporu bırakınca küçülür diyorlar bi tanıdıgım var 1 yıl body yaptı spor u bırakalı 2 yıl old u hala eski formunda gram eksilme yok bazn diyorum acaba burada bize masalmı okuyorlarda neyse

Benimde merak ettiğim bir konu, benim de tanıdığım baya kaslı bir abimiz var, adamla bütün yaz beraberdim o kdar uzun süre değil ama neredeyse 3 ay spor yapmadı gerçi bu benimle olan zaman içinde onun dışında 6-8 ay da yapmamış olabilir yine de hiç bir küçülme olmadı

Master_Blaster kardesim kendi soruna kendin cevap vermişsin o 1 senedir body yapan kişi vucut çalısmayı bırakmış ama 1 yıldır büyüme hormonu kullanmış demişsin yani hormon takviyesi almış ve bu cok sakat bir olay ileride bu ona cok zarar verir . Arkadaşlar bu sitede anlatılan herşey doğrudur masal falan yok !
Kasları koruyabilmenin en doğal en iyi yolu ; gün içinde 6 öğün yemek yemektir çünkü az ama sık bi şekilde protein ağırlıklı beslenirseniz vucut sürekli beslenicek , tabi bu 6 öğün yemeğinizde sağlıklı , doğru ve kaliteli proteinlerden oluşan bir beslenme programı olmak zorunda , hiç kimse öyle oturarak kas koruyamaz bu spor emek sporudur haftada en az 2 defa çalıssan bile kas kütlesini doğru beslenme ile koruyabilirsin ama çalısmadan ancak bir yere kadar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sakın öyle şeylere girmeyin derim ben büyüme hormonu falan sakın almayın vucudunuz harebeye döner her zaman dediğim gibi doğal beslenmene dikkat et antremanlarını yap , öyle şeyler professional vucut geliştiricilerin işi

Sakın öyle şeylere girmeyin derim ben büyüme hormonu falan sakın almayın vucudunuz harebeye döner her zaman dediğim gibi doğal beslenmene dikkat et antremanlarını yap , öyle şeyler professional vucut geliştiricilerin işi

Sağolun hocam ama o zaman kalıcı kas yapamıyoruz işte sorun orda. Daha önce 3 ay gittim bi ay geçmedi eski halimden daha beter oldum.

Kalıcı kas yapamayız fakat kaslarını koruyabilme olanağın var , her zaman antremanlarını yap , her zaman sağlıklı ve doğru beslen , bak ozaman hiç bir zaman kendinden bişey kaybetmezsin , bu spor ne yazikki nankör bir spor yapmazsan söner gidiyorsun :) sabırla ve azimle ilerlersen vucudunu geliştirmekte korumakta tamamen senin elinde :)

Kalıcı kas diye birşey yok dedik ya işte , çalısıcaksın çalısıcaksın baska çaren yok

Back
Yukarı