murad1
Üye
Bu yazılana bakarsak en fazla 1 kası ayda 15 kere çalıştırmalıyız.
Burada da Flextor hocamız yanlış anlamıyorsam ayda 20 kere bir kası çalıştırmamız gerek.
Arkadaşlar burada yanıldığım bir nokta var. Beni aydınlatır mısınız? Kendime program hazırlayacağım. 2. ayımdayım ağır çalışmak istiyorum. Vücudum müsait. Ayda 20 kere hesabına göre 48 saatten daha erken bir zamana denk geliyor. 72 saati hiç katmıyorum.
Teşekkürler / Murat
S- Bir kas grubu haftada kaç kere çalıştırılmalı?
C- Kaslar çalışırken değil dinlenirken büyürler.Bu yüzden küçük kas grupları en az 48 saat , büyük kas grupları enaz 72 saat dinlendirilmelidir.Sonuç olarak her kas grubunu haftada bir kez çalıştırmak yeterli olacaktır.
Burada da Flextor hocamız yanlış anlamıyorsam ayda 20 kere bir kası çalıştırmamız gerek.
Bu programların sonunda kişi 3 aylık bir eğitimden geçmiştir artık şâhısa özel vücuda göre program çıkarılmalıdır eksiklerin üzerine gidilirken gelişmişlerde kayıp vermeyecek bir program olmalıdır.
Yapılacak 3. program bölgelere ayrılmalıdır ve her bölgede yoğunluk yaşanmalıdır hocanın belirleyeceği şiddette olmalıdır.
Beslenme uyuma disiplin yüksek olmalıdır mutlaka antrenman partneri olmalıdır.
3. programda her bölge mutlaka 20 antrenmanı tatmalıdır
Hepinize kolay gelsin dostlar
Arkadaşlar burada yanıldığım bir nokta var. Beni aydınlatır mısınız? Kendime program hazırlayacağım. 2. ayımdayım ağır çalışmak istiyorum. Vücudum müsait. Ayda 20 kere hesabına göre 48 saatten daha erken bir zamana denk geliyor. 72 saati hiç katmıyorum.
Teşekkürler / Murat