ben full body yapıyorum şimdi 2 gün ard ardamı gideyim aslında siz benim srouma pek cevab vermediniz akılınızca bi şey yazdınız ben sordumki antrenman sonrası kas ağrısı oluşmuyor oluşmasada gelişm elde edebilirmiyim diye bi konu açtım ben ona cevab istiyorum 2 gün antrenmanla bi şey olmazz 1 gün antrenman 1 gün dinlenmeyle yapılır sporkardesım antrenmanm sistemi olarak 2 antrenman 1 dinlenme yapman cok guzel olur çünki antrenmanda büyüdügün kadsar dınlenmede de büyürsün 2 gün yogun antrenman sonrası 1 gün dinlenme sonrasında dıger antrenman gunlerınde performansın cok daha yüksek oluır
Ağrı ile gelişim arası bir bağlantı yok, rahat ol.ben full body yapıyorum şimdi 2 gün ard ardamı gideyim aslında siz benim srouma pek cevab vermediniz akılınızca bi şey yazdınız ben sordumki antrenman sonrası kas ağrısı oluşmuyor oluşmasada gelişm elde edebilirmiyim diye bi konu açtım ben ona cevab istiyorum 2 gün antrenmanla bi şey olmazz 1 gün antrenman 1 gün dinlenmeyle yapılır spor
ben amma öyle olduğunu sanmıyorum zaten kaç tane adam vardı bana dediler gelişim olmaz kasda ağrı yoksa diyee bildiğin boşyere antrenman yapıyorumAğrı ile gelişim arası bir bağlantı yok, rahat ol.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne yani Ağrı ile gelişim arası bir bağlantı yokmu ???git sakatlanana kadar ağrıt her yerini rahatla sende saçma saçma fikirler ya
peki teşekkürlerKardes illa agri olacak diye bir sey yok sen antrenmanda o kasin calistigini hissediyorsan gerisini bosver