Kas Ağrıları düzensizliği

Kas ağrısının ve Bacak çalışmanın gelişime etkisi

• Ağrılar etkilidir

Votes: 3 50,0%
  • Agrilar etkili değildir

Votes: 3 50,0%

• Total voters
    6
Arkadaşlar foruma yeni katılan bi krdesiniz olarak uzun zamandır takipteyim ve fırsatı yeni bulupda kaydoldum bu forum bana cok şey öğretti yeri geldi motive etti neyse çok uzattim ama konuya gelelim.
Yaklaşık 6 aydır antrenman yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum antrenman siddetleri bence gayet iyi mesela göğüs için 4 hareket 3-4 set 9-12 tekrar tüm bölgeler aşağı yuları boyle ancak o sabah kalkınca oluşan kas ağrıları bazen oluyor bazen olmuyor ama sunu gözlemledim kendimde bacak antrenmanimdan sonra hangi bölgeyi çalışırsam orası agriyor ama bacak antrenmanima özen gostermedigimde en ufak kas ağrısı olmuyor.Sorum su ki bacak antrenmanin diğer bolgeler için etkisi nedir ve kas ağrısının olmaması gelişimin olmadığını gösterir mi?

Arkadaşlar foruma yeni katılan bi krdesiniz olarak uzun zamandır takipteyim ve fırsatı yeni bulupda kaydoldum bu forum bana cok şey öğretti yeri geldi motive etti neyse çok uzattim ama konuya gelelim.
Yaklaşık 6 aydır antrenman yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum antrenman siddetleri bence gayet iyi mesela göğüs için 4 hareket 3-4 set 9-12 tekrar tüm bölgeler aşağı yuları boyle ancak o sabah kalkınca oluşan kas ağrıları bazen oluyor bazen olmuyor ama sunu gözlemledim kendimde bacak antrenmanimdan sonra hangi bölgeyi çalışırsam orası agriyor ama bacak antrenmanima özen gostermedigimde en ufak kas ağrısı olmuyor.Sorum su ki bacak antrenmanin diğer bolgeler için etkisi nedir ve kas ağrısının olmaması gelişimin olmadığını gösterir mi?
form bozukluğundan da olabilir, kasları iyi çalıştırmadığın için bazı günler iyi çalışıp ham şekilde kalmış da olabilir, gerektiğinden fazla çalıştığın için kötü ağrıda olabilir, iyi çalıştırdığın için o tatlıda ağrı olabilir kimse bilemez

Kardeşim kasların %60a yakını sırt ve bacak bölgesindedir bu yüzden bu bölgelerin öbür bölgelere göre daha çok ağırması normal. Ama kasların çok fazla ağrıyosa demek ki bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin bu beslenme olabilir, uyku olabilir ya da antrenmanda çok fazla ağırlık çalışmakta bu ağrılara sebep olabilir.

Kardo bu kas agrisi beslenmeden ve hareketleri formunda yapmamaktan kaynaklanit ben ne kadar agir basarsam basiyim antreman sirasinda agri oluyo sonraki gunler olmuyo ve sublement kullaniyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasların ertesi gün ağrımaya başlamasının sebebi, kas liflerinde oluşan küçük kesiklerdir, onların sebebi de, tahmin ettiğiniz gibi ağır çalışmadır. Ağrının şiddeti bölgeler arasında kişiden kişiye farklılık gösterebileceğini düşünüyorum.Engellemek için ağır kaldırmadan önce ısınma, antremandan sonra esneme yapmak gerekir..Özetle ağrı olması iyidir, ama bacak çalışmasıyla alakasını çözemedim.

Cevaplariniz için tesekkur ediyorum bi yakin dokotoruma danistim.Gh hormonumda büyüme hormoyunuymus vitaminleri bağlı düzensizlik çıktı b ve c vitamini takviyesi alıyorum bide kol bölgesi için ayrıca antrenmandan önce pre workouta başladım simdilik durum daha iyi tekrardan ilginiz içi tesekkurler

Back
Yukarı