Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar evde 4 kg agırlıkla biceps çalışıyorum ancak kaslarım yumurta şeklini almaya başladı ben uzun olmasını istiyorum. Böyle olması için nasıl bir yöntem uygulamalıyım? Umarım derdimi anlamışsınızdır.
basketbolculara veya koşucuların bazılarında dikkat ederseniz bicepsleri uzun ve gergindir vücutçuların ise yuvarlak sıkı bir görüntüsü vardır. Bundan bahsediyorum.
basketbolculara veya koşucuların bazılarında dikkat ederseniz bicepsleri uzun ve gergindir vücutçuların ise yuvarlak sıkı bir görüntüsü vardır. Bundan bahsediyorum.
Malesef arkadaşın bahsettiği konu kesinlikle genetikle alakalı bir durum Bunu değiştiremezsin ama şunuda hatırlatmak isterim uzun bicepsleri olan birisi kısa bicepsli biri gibi asla biceps pozu veremez