Kas üstündeki yağları yakmak için ne yapmam gerekiyor

Merhaba Arkadaşlar,
Spora başladım ve 3. ayım bitiyor kaslarımda gözle görülür bir büyüme var fakat üstünde yumuşak yağ dokusu da hissediliyor. Sporda çalışma şeklim kaldırabildiğim max. ağırlık ile 4 set 8-10 tekrar yapıyorum. Sabahları aç karnına 15 dk HIIT kardiyo yapıyorum. Akşam spora girerken 15 dk yürüyüş bandında kardiyo yapıp spordan çıkarken yine 15 dk kardiyo yapıyorum. Özellikle şubat ayında askere gideceğim için vücudumu şekillendirip biraz inceltmem gerekli çünkü yedek subaylık ve komando başvurusu yaptım. Dayanıklılığımın ve kuvvetimin artması için yağ dokularını eritmem için nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? Bir de bel bölgesindeki yağlardan kurtulamıyorum... Yardımlarınız ve görüşleriniz benim için çok önemli.
Intermitten Fasting yapıyorum, günde 100 gr kadar protein alıyorum ve beslenme şeklim 1500-2000 kalori arası.
183 cm boy 90 kg
Yüzde 17 yağ oranım var.
37 cm kollar, 110 cm göğüs 100 cm bel, 103 cm kalça, 65 cm bacak ölçülerim var.

cardio ya ayrı gün ayır ve hiit cardioyu 40 dakka yap şöyle koşu bandı düşün 4-8-12 hızlarını düşün her birinnde 1 dakika olmak kaydı ile sürekli artan ve azalan bir period çizerek hem güzel yağ yakarsın hemde kondüsyonunu artırırsın cardion bitince de crunch,wood chopper,leg raise vb core egzersizlerinden 3 tene seç 3x10-20 tekrar olucak şekilde bel bölgeni şekle sokarsın 2-3 ayda

Back
Yukarı