Kasıklarım

ahmet199

Yeni Üye
2gündür kasıgımın sağ tarafına sanki icerden dısarıya dogru bıcak sokarlar gibi oluyor özellikler kosarken kosamıyorum boyle oldugu icin napmam lazım arkadaslar bilgisi olan paylasabilirmi?:mad:

Adalelerinde sertleşme var mı ? Ve ne kadar süreyle koşuyorsun. Kasın kasılmış olabilir ve her zorlaman da sana daha da acı verebilir. Misal bende uzun süre koşu yapmayıp bir den fazla yüklenince aynı şey oluyor. Bir kaç gün koşmayı bıraktığımda kendiliğinden geçiyor. Adeleyi zorlamışındır büyük ihtimal

evet antreman yapıyorum baya kosuyorum herhalde adelelerden kaynaklanıyor bunun gecmesi icin napabilirim?

benimda kasıklarımda agrı var antrerman yapmadıgım gün geçiyor ama agırlıgı basarken kendimi sıktıgım zaman bi çekme hissediyorum ve agrıyor

Kasığın sağ tarafında ağrı varsa durum apandist göstergesi olabilir. Dik dur ve ayaklarının ucuna kalkarak topuğunu yere vur. Eğer sağ kasığında ağrı oluyorsa doktora gitmelisin. Apandist belirtisidir bu.

Kasık bölgesi etrafında penis hariç pembeleşme var. Yüzeyi deriden daha kaykan. Bu kasık mantarımıdır ?

Back
Yukarı