Kariyer hepsinden önce gelir 2 sene önceki düşüncelerim ile şuanki düşüncelerim tamamen farklı. etkilemek için karşımdakine maymunluk yapmadım hiç bir zaman her zaman o cool dedikleri tiplerden oldum.. ama şunu söylemem gerekirse her ülkenin kızlarının karakterleri farklı..
şunu tecrübe ettim havaalanında çalışıyorum fizik boy pos yakışıklılık sizi öncelikli yapabilir fakat kariyer daha fazla kariyer daha daha fazla kariyer sonuç bu. zaten kariyerini yapıpda kendine bakmakdanda vazgeçmediğin sürece her zaman etkileyici bir erkek olursun. tabii bazen para hırsı insanı diğer faaliyetlerden uzak tutuyor. spor yapmak gibi.
şunu söylemem gerekirse iyi bir vücutla beraber düzgün bir tipe de sahipsen ilk bakışta her zaman karşındakini etkilersin. konuşman diyaloglarında bu safhadan sonra gelen 2. önemli bir husustur. yanlız Rus kızları için ne kadar iri olursan o kadar dikkat çekicisin türkiyede best model seçilen güzellikle alakası olmayan tiplerin yanında yaş aralığı farketmeksizin bebek gibi Ruslar size tanrı gibi tapıyor.
özetle Rus kızları çok duygusal çabuk kanan sizi mutlu edebilen bir ırktır. İsveçliler tam tersi soğuk her zaman sonrasını düşünen akıllı bir topluluktur. bir Brezilyalı yine çok sıcakkanlı muhabbeti seven insan canlısı bir millettir. bir Japon kızı sürekli yüzünüze güler çok akıllı olduğu kadarda sürekli yüzündeki tebessümle bayar sizi.bir Arap kızı sizi gözleriyle bitirir kesinlikle o sürmeli gözlere bakmamalısınız. ama bir Türk kızı ne istediğini bilmez, bir Türk kızının düşüncelerini tv deki reytingli diziler, arkadaş ortamındaki popularite, ünlülerin kurduğu hayatlar ve para belirler. kendi düşünceleri yoktur. ( genelleme yok)