Karsinizdakileri nasil etkilersiniz!

Bir bayani nasil etkilersiniz?

• Total voters
    257
Altinizda iyi bir arabaniz varsa hic bir kiz size hayir diyemez cunku araba sambolikdir karakteri gucu cilginligi ve en önemlisi parayi temsil eder.E tabi bunun yaninda iyi bir fiziginiz birazda karizmaniz olacak tabi :)

Zekam ile etkilerim gerçi para olmadımı hiçbir şekilde etkileyemessin buda bir gerçek ::D
parasız tip varsa etkilersin ama uzun süreli bi etki oluşturamazsın
icon10.gif
paralı insanın yürüyüşü bakışı konuşması bile başka oluyor
icon10.gif
çünkü para demek güven demek kendine güvenen insanda ister istemez karşındakini etkileyebilir
icon10.gif
internette bazen okuyorum param yok tipim yok sıradanım elit bölgelerde gezen çok güzel kızlar bana ayılıp bayılıyor diye yazıyorlar birde nasıl olursa 5 lirasız bar bar dolaştığını yazanlar bile var
icon10.gif
belki herkes yutarda acaba ben yutarmıyım bu palavraları

Dar bi body ve sonuna kadar dolu bir cüzdan. gerisi zaten gelir :)

Ben size kendi fikrimi soyleyim. Ben bugune kadar herkese guler yuzluydum.Bu pek ise yaramiyor. Tavsiye etmiyorum. Herkese mesafeli davranacaksiniz. Suan amerikadayim. Burda da Turkiyede de kizlara iyi davranmayacaksiniz. Gidin vurun demiyorum, kesinlikle. Ama ondan ustunmus gibi davranin. Biraz paraniz olcak veya varmis gibi davrancaksiniz, bunu kizlar anliyinca zaten sizin kopeginiz olacak. Bu ikisini yapin. Zaten kizlar size gelir. Ustune olucu darbeyi yapmak istiyorsaniz, yuzunuze guzel bi gulumseme kizlar hastaniz olacak. Cok ise yariyor.

Son düzenleme:
Kariyer hepsinden önce gelir 2 sene önceki düşüncelerim ile şuanki düşüncelerim tamamen farklı. etkilemek için karşımdakine maymunluk yapmadım hiç bir zaman her zaman o cool dedikleri tiplerden oldum.. ama şunu söylemem gerekirse her ülkenin kızlarının karakterleri farklı..

şunu tecrübe ettim havaalanında çalışıyorum fizik boy pos yakışıklılık sizi öncelikli yapabilir fakat kariyer daha fazla kariyer daha daha fazla kariyer sonuç bu. zaten kariyerini yapıpda kendine bakmakdanda vazgeçmediğin sürece her zaman etkileyici bir erkek olursun. tabii bazen para hırsı insanı diğer faaliyetlerden uzak tutuyor. spor yapmak gibi.
şunu söylemem gerekirse iyi bir vücutla beraber düzgün bir tipe de sahipsen ilk bakışta her zaman karşındakini etkilersin. konuşman diyaloglarında bu safhadan sonra gelen 2. önemli bir husustur. yanlız Rus kızları için ne kadar iri olursan o kadar dikkat çekicisin türkiyede best model seçilen güzellikle alakası olmayan tiplerin yanında yaş aralığı farketmeksizin bebek gibi Ruslar size tanrı gibi tapıyor.

özetle Rus kızları çok duygusal çabuk kanan sizi mutlu edebilen bir ırktır. İsveçliler tam tersi soğuk her zaman sonrasını düşünen akıllı bir topluluktur. bir Brezilyalı yine çok sıcakkanlı muhabbeti seven insan canlısı bir millettir. bir Japon kızı sürekli yüzünüze güler çok akıllı olduğu kadarda sürekli yüzündeki tebessümle bayar sizi.bir Arap kızı sizi gözleriyle bitirir kesinlikle o sürmeli gözlere bakmamalısınız. ama bir Türk kızı ne istediğini bilmez, bir Türk kızının düşüncelerini tv deki reytingli diziler, arkadaş ortamındaki popularite, ünlülerin kurduğu hayatlar ve para belirler. kendi düşünceleri yoktur. ( genelleme yok)

Biraz off topic olacak ama işin tam olarak ne jarhead havaalanında? Host olayı hakkında bilgi almak istiyordum da bende havaalanında çalışıyorsan bilgi verebilirsin diye düşündüm.

Ben şunu anladım paran yoksa kimse sana bakmaz...

Ayrıca lise üniversite yıllarında fırlama bebeler ile takılan kızlar evlenmeye gelince kariyer sahibi kişilere niye gelirler Çünkü Para onları çeker kimse kusura bakmasın da normal birisine denk gelmedim hiç altında araba yoksa 10 puan geridesin vs vs

her zaman karşınızdaki kişi ile aranızdaki mesafeyi koruyun yoksa çok sıkıntı çekersiniz.

Geçen yolda giderken birkaç arkadaş bu soruyu bana yöneltdi anket yapıyolarmış 3 saniye içinde birini etkilemeniz gerek ne yaparsınız diye bende gülümserim dedim bi anda oooo filan gibi sesler geldi etkilemek için gülmek önemli bence bide gamzeleriniz varsa kesin etkilersiniz

Ben deneyimlerimi paylaşayım.Kızlara rahat davranıcan aga,sanki ondan hiç etkilenmemişsin sanki ortamda o yokmuş gibi yapıcaksın ama arada bakış atıp nabzını da ölçeceksin.İki ileri bir geri ,atalarımızın taktiği yani ;) Eğer komiksen nokta atışı esprilerini yapıcaksın ,kız buradan zeki olduğunu ve mizahi yeteneğini anlayacak.Biraz zevkli giyinip özgüveni de verdin mi yüz ifadene sana hayır diyecek kız yok.Ha bir de şöyle başka türlü kızlar var mesela para seven kızlar.Onlara ne yapacağını çok iyi biliyorsun.Cüzdan erkeğin dekoltesidir,ne kadar açarsan o kadar senin için iyi ;)

Bir kıza ne kadar soğuk davranırsan umursamassan etkilenir kendisi gelir bu benim tecrübem :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:46 ----------

Yaş ilerledikçe fırlamalık ta azalıyor yavaşlıyor sun daha olgun bir ilişki istiyorsun bence :) zamanında kız arkadaşımla buluşmaya gidince otobüste kız ayarlayan bi insandık :D

Hiçbir zaman tek bir taktikle tüm bayanları etkileyemezsiniz.
Ağırbaşlı gözükeyim dersin, eğlenceli tiplerden hoşlanan kızlar uzaklaşır.
Entellektüel gözükeyim dersin, bazıları seni yapmacık bulup uzaklaşır.
Söz dinleyen bi tip olayım dersin, hanımevladı derler.
Höt möt dersin, odun öküz ayı derler :D

Kısaca olduğunuz gibi olun ki, sizin gerçek kişiliğinizden hoşlanan insanlar etrafınızda olsun. Bu şekilde kurduğunuz ilişkiler de sağlam olur, rol yapmak zorunda kalmazsınız ya da iki gün sonra terkedilip arabesk rap'e sarmazsınız :) Ama illa birini etkileyeceğim diyorsanız, burada yazılanların hepsini unutup o bayan hakkında BİLGİ TOPLAYIN. İlgi alanları ve hoşlandığı tipleri öğrenip ona göre davranın. Ve mümkünse bunları ona sormadan öğrenin, gözlemleyerek ve ya ağzı sıkı birine sorarak. Yoksa kendinizi ona beğendirmek için değiştiğinizi görürse sizi ciddiye almaz, hatta yüksek ihtimal küçük görür.

Bence fazla yapmacık şıklar ama genede genelde yaptığım şeyler olduğu için oyladım.Eğer bir bayandan etkilendiysem onu etkileyebilmek için kendim olmayı seçerim ve ona yakın olmayı tabi.Şıklardan gidelim :D
-Güzel giyinerek , zaten kendine bakan biri bunu yapar bunu herkes yapıyor bence yani ben yapıyorum :D bunu geçelim.
-Güzel bir vücuda sahip olmak , bunu herkes ister ama herkes yapamaz fitness model tarzı , bb tarzı , fashion modell tarzı vs bir vücut ama isteğe bağlı olsada ben kadınlara hitap etsin diye vücut yapmayı değil güçlenmek için vücut yapmayı tercih etsemde elde ettiğim vücut dışardanda olumlu tepkiler aldığı için bu şıkka uyuyor.
-Güzel bir arabaya binmek , bu şıkkı fazla mantıksız görüyorum varsayalım ki benim BMW modem bi arabam var diye bir kız benimle birlikte olmak isteyecekse ben kendimden utanırım , hatta böyle birşey olmasına izin vermemek için yani arabamdan kaynaklı birşey olmaması için herşeyi yaparım.
-Centilmen olmak , bu kişinin karakterinin uygunluğuyla ilgili birşey.Elimden geldiğince centilmen olmaya çalışırım genelde çünkü bayanlar narin insanlardır ve bence narin insanlar dünyadaki herşeyi hakediyorlar..

Dediğim gibi kendiniz olun bir kızı elde etmek için yapmacık , yalancık olmak kendinizi kandırmak , onu kandırmak ve kötü bir duruma gelmeyi gösterir..

Benim çok taktiğim var.
Birisi örneğin, önceden kızın burcunu öğrenmek.Diyelim ki kız başak burcu

Kızla konuşurken, ya yoksa sen başak mısın diyorum. Ama nereden bildin diyor..
Ben de başlıyorum o burcun özelliklerini saymaya.Sen konuştukça bunları yaptın falan filan...
Ayrıca konuşmalarında sadece burcunu değil, evleneceğin erkeğin ipuçlarını da veriyorsun vs...
O da merak edip soruyor ama sohbeti kısa tutuyorum.
Yapılacak işlerim var diyorum.(Böylece kızla sohbeti kısa tutup, hayatımda ondan başka önemli işlerim olduğunu da ima etmiş oluyorum ki, Kız onun için yanıp tutuştuğumu sanmasın)
Ayrıca, kız da merak duygusu uyandırıp ikinci buluşma için randevu koparmak için:)

Kullandığım yaklaşık 14-15 taktik var. Birisi de bu...Bu en kolayı tabi.Kız zor bir kız ise, o zaman daha etkililerini kullanıyorum.

Back
Yukarı