Karin kasim (resimli) sizce iyimi ?

Çok fazla çalışmıyorum çalışamıyorum biraz daha düzenli bir idman konusunda yardım ederseniz sevinirim :)

Eklentiler

• 20120309_220405.jpg
    20120309_220405.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 574
  • 20120303_225447.jpg
    20120303_225447.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 647
Çok Az Görünüyor Karın Kası Egzersizleri Forumda var Araştırırsan Bulursun ;)

Evet.Yağ yok vücutta baktığım kadarıyla.Öyle ki sen mekiği ihmal etmeyeceksin.Yalnız normal mekiği çektikten sonrada alt karın kası antremanını yani ''yere yatarak bacakları kendine çekme'' hareketini yapmanı öneririm.

Normal mekik
Leg Raise
Crunch

Bu 3 ünü yapmanı öneririm hele leg raise alt karın kasları için vazgeçilmez..

normal mekik yapma bence crunch (üst karın için) ve leg raise (alt karın için) yap. normal mekik omurgaya zarar veriyormuş.

crunch , leg raise , alt karın için bir hareket ve ters mekik birde göğüs için yay alcaktım kalmamış alamadım baika tavsiyeniz varmı ?

Sizlere göre çıkardığım idman şu şekilde

leg raise 3x30
crunch ( alt karın ) 3x20
ters mekik 3x25

bu idmanı düzenli her 2 günde bir veya hergün günde bir sabah bir akşam yapacağım. Yağlı proteinli beslenecem. Tavsiyeleriniz varmı

crunch alt karın değil üst karın için bir hareket adı üstünde sıkıştırma oluyor türkçesi. bu arada yağlı beslenme, protein ve sağlıklı karbonhidratlarla beslen. yağ ile beslenirsen baklava falan unut onu diyim sana. bende 6 tane var ama yağ falan alakam yok.olsaydı çıkmazdı zaten. hep protein ağırlıklı beslen bence

Dostum karın kasını şimdilik boşver kas kütleni arttırarak kilo almana bak.. Yani cılız bir vucutta karın kası fazla ilgi çekmez ;) Yine mekik çek ama diğer haraketlere odaklan...

Back
Yukarı