ReallyWolf
Üye
Merhabalar, kilom 92 boyum 1.70 boyuma oranla kilom fazla benim amacım her ne kadar kilo vermek olarak gözüksede kas yapmak istiyorum. Omuzlarım 130 cm civarı. Forumda gezim ve internette de araştırdım şimdi önce 70 kiloya düşüp ondan sonra hacimlenenler var genelde yada kiloluyken vücut yapmaya başlayara yağ yakanlar var kararsız kaldım ne yapmalıyım diye. Zayıf vücut istemiyorum iriliğimi seviyorum fakat yağlarımı sevmiyorum acaba bu durumdayken vg'ye yüklenirsem yağ yakabilirmiyim. İriliğim biraz azalsın yağlar yerine kas gelsin istiyorum fakat 70 e düşüp tekrar hacimlenerek mi 85 e çıkmalıyım ?
Spor salonuna haftanın 5 bazende 6 günü gidiyorum. Gider gitmez 20-25 dk yürüyüş, 30 dakika bisiklet yapıyorum. Ondan sonra makinada ağırlıklara geçiyorum. Spor salonundaki hocaya danıştım başlatabiliriz vg'ye dedi fit istemiyorsan irilikten hoşlanıyorsan dedi.
Sizce direk ağırlık mı çalışmalıyım yoksa bi 30 dk koşu yürüyüş karışık ondan sonra mı ağırlığa geçmeliyim tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.
Spor salonuna haftanın 5 bazende 6 günü gidiyorum. Gider gitmez 20-25 dk yürüyüş, 30 dakika bisiklet yapıyorum. Ondan sonra makinada ağırlıklara geçiyorum. Spor salonundaki hocaya danıştım başlatabiliriz vg'ye dedi fit istemiyorsan irilikten hoşlanıyorsan dedi.
Sizce direk ağırlık mı çalışmalıyım yoksa bi 30 dk koşu yürüyüş karışık ondan sonra mı ağırlığa geçmeliyim tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.