Kardiyo Sonrası Hemen Kahvaltı Edilebilir mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxtrist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardiyo Sonrası Hemen Kahvaltı Edilebilir mi ?

Benim Göbek Bölgemde Yağlanma Var Bunun İçin Bi Diyet Listesine Uyuyorum.
Sabah Kardiyo Yapmanın Yararlı Olduğunu Öğrendim.

Ama Aklımda Kardiyodan Sonra Hemen Kahvaltı Yapılabilirmi 10 dk Sonra Falan Okulum Olduğu İçin Bunu Araştırdım Bulamadım Bende Burda Konu Açmaya Karar Verdim.

bi yarım saat sonra falan kahvaltı yapma imkanın varsa öyle yap ve daha da önemlisi kahvaltında basit şeker alma, kaliteli ve az miktarda karbonhidrat al, proteini bol al

Antreman sonrası hemen kahvaltı yapmak doğru olmaz.
Büyük ihtimal sabah aç karna cardio yapıyorsunuz soru ordan geliyor diye düşünüyorum.
Cardionuzdan 1saat sonra yapın kahvaltınızı , karbonhidrat alımı yapmadığınız sürece cardionuzun süresine göre yağ yakımı biraz devam eder. :D Burda demek istediğim aç kalın değil :)

Antreman sonrası hemen kahvaltı yapmak doğru olmaz.
Büyük ihtimal sabah aç karna cardio yapıyorsunuz soru ordan geliyor diye düşünüyorum.
Cardionuzdan 1saat sonra yapın kahvaltınızı , karbonhidrat alımı yapmadığınız sürece cardionuzun süresine göre yağ yakımı biraz devam eder. :D Burda demek istediğim aç kalın değil :)
aç kalın değil demişsiniz ama o 1 saatte yemek için öneriniz nedir bide mesela sabah aç karna çıkmayı düşünüyorum bende haftada 1 gün acaba ilk çıkmadan önce neler tüketeyim bi kahve içip yanına illa bir şeyler yemek lazım ama öğün gibi olmicak yani koşu sırasındaki gereken enerjiyi sağlayacak ve kas kaybını minimuma indirecek bir şeyler önerileri olan varsa yazabilir mi

Back
Yukarı