Öncelikle merhaba.yaklaşık 3 ay önce spor salonuna gitmeye başladım.1 gün kardiyo 1 gün ağırlık çalışıyordum ama ağırlık gününde de kardiyo yapıyordum cıkmadan önce.3 ayda yaklaşık 13-14 kilo verdim.vücudumda baya incelme oldu.ama hala istediğim vücut yapısına çok yolum var gibi.derslerim yüzünden okullar kapanana kadar spor salonuna gidemeyecegim.yaz tatili girince ise tekrar başlayacagım.o zamana kadar ki yaklaşık 1.5 aylık zamanı degerlendirmek istiyorum.evimde 2x 5 kg'lık dumbell var başkada birşeyim yok malesef.ağırlık sehpasına benzer bir sandalye var rahatça işimi görebilecek uzunlukla.ölçülerimi koymak isterdim ama tam olarak nereden ölçüm yapıldığını bilmiyorum.şaşırma olmasın diye koymadım.ayrıca evde ip atlama gibi bir şansım var.spor salonuna başlamadan önce ip atlardım.biraz ip kondisyonum var.evde yapabilecegim tek kardiyo ip atlamak şuanda.şehir merkezinde oturdugum için dışarıda koşu yapamam.sizce bu 1.5 ayda ne yapmalıyım ip atlayarak genel olarak kardiyo mu yoksa ip atlamayı sadece ısınma ve çıkışta olmak üzere yapıp ağırlık antrenmanları mı yapmalıyım.program olarak ise flexor hocanın programını yapmayı düşünüyorum.yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum hala devam ediyorum diyetime.ayrıca protein tozu alma gibi bir durumum da var sizce almalı mıyım bunun hakkında da yardımlarınızı bekliyorum.eskiden vücudum cok yağlıydı şuan ki kiloma göre hiç iyi durmuyor vücudum, bunun nedeninin yağ oranının bu kilodaki birinden daha fazla olduğunu düşünüyorum.bu konuda da yardımlarınız lazım.
edit:kollarımı çok kapadığımdan bu kadar kalın gözüküyor.normal hali bundan daha ince.
boy : 1.84 cm
kilo : 82 (96 kilodan düştüm)
Ağustos ayına kadar yoğun bir program yapabilirim sonrasında ygs-lys sınavlarına yoğun çalışmam gerekeceği için azalacak gibi duruyor.ama bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum.her boş vaktimde elimden geldiğince yapacagım.
Fotoğraflar bunlar yorumlarınızı bekliyorum.
-
- Dosya Boyutu:
- 64,2 KB
- Görüntüleme:
- 330
-
- Dosya Boyutu:
- 51,9 KB
- Görüntüleme:
- 308
-
- Dosya Boyutu: