Kardiosuz dietle yağ yakmak mümkün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsn120
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hsn120

Üye
Merhaba arkadaslar ben 11 aydır vg yapiyorum.Vg ye başlayali Uzun zaman oldu artik karin kaslarimin görünmesini istiyorum . Hocam bunun icin kardio gerekli oldugunu söluo fakat bununda kaslarimi eritcegni sölüyor.
Peki iyi bir beslenme ve ya diet programiyla karin kaslarimi kardiosuz çikarmak mümkün mü?
Yaş 17
Kilo 72. 600 (sabah acken)
Bel 82 cm

Kardiyo ile hemen kaslarını eritmessin şart olmasada büyük yardımcı olur. Süperset uygulayarak yani setler arası dinlenmeyi mininuma indirerek aerobik etki yaratabilirsin. Ama kardiyo şart gibi bir şey.

Kardiyo ile hemen kaslarını eritmessin şart olmasada büyük yardımcı olur. Süperset uygulayarak yani setler arası dinlenmeyi mininuma indirerek aerobik etki yaratabilirsin. Ama kardiyo şart gibi bir şey.
Kardiyo şart diye birşey yok.Kaslarını eritmezsin derken her diyette kas mı eritiliyor?Eğer iyi bir diyet yaparsan(proteini yüksek) kas kaybına uğramazsın ancak kardiyo yağ yakmanda yardımcı olacaktır elbette.

Peki günlük 1 tavuk göğsü ile protein ihtiyacimi karşılayabilir miyim?
Yoksa bu yetersiz mi kalır

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:11 ----------

Peki günlük 1 bütün tavuk göğsü protein ihtiyacimi
Karşılarmı? yoksa pekde etkisi olmaz mı?

Çok SAÇMA Kardıyo Kas Erıtseydı Hiç Yürümezdık

Zaten Sen Kardıyo Yaparken Protein Ağırlıklı Beslenmelısınkı Kastan Kütle Kazanasın Yağları Atasın Diye......

Çok SAÇMA Kardıyo Kas Erıtseydı Hiç Yürümezdık

Zaten Sen Kardıyo Yaparken Protein Ağırlıklı Beslenmelısınkı Kastan Kütle Kazanasın Yağları Atasın Diye......

Kusura bakmayin aslinda tam olarak kas eritme değil de hacim kaybetme ve kaslarin
Küçülmesi desem daha doğru olur.

Back
Yukarı