Karbonhidrat ve Kreatin - Bunlar İyiler mi?

Şuanda 65 kiloyum. 73-74'lere kadar çıkıp hacim kazanmak en büyük derdim. Bunun için supplement araştırıyorum. Şu karbonhidrat tozunu ve kreatini tavsiye eder misiniz?
lW1Ong.png

Vitargo Electrolyte 2000 Gr _______________________________________ Scitec Creatine Monohydrate 500 Gr

Ve şu Gainer'ı kullanmıştım spora ilk başladığım zamanlarda. 62'den 68'e kadar yükselmiştim. Bunu da kullanabilirim tekrardan.
zB4Mgg.png

Stacker Europe Ultra Mass 4500 Gram

Vitargo'nun saf karbonhidrat olduğunu kompleks olmadığını ve antremanda enerji verdiğini fakat kilo aldırmadığını okudum. Sizce doğru mu?

Beslenmen nasıl?

o halde öğünlerinde ki pilav, makarna'nın tabak sayısını arttır

Vücut Ağırlığını artırdığında enerji ihtiyacında artacak ve korumak için yine daha fazla besin tüketmen gerekecek. Bu yüzden gainer geçici bir çözüm. Arkadaşımızın dediği gibi öğünlerindeki besinlerin miktarını artırabilirsin. Eğer ara öğün yapmıyorsan ara öğün yapabilirsin. Kilo almanda çok etkili olacaktır. Hacmi düşük, enerjisi yüksek besinleri tercih edebilşrsin. Sütlü tatlılara meyve ekleyip tüketebilirsin, kuru meyveler ile yağlı tohumlardan(ceviz fındık badem vs) tüketebilirsin. Meyve, süt, pekmez/bal vs ile shake hazırlayıp içebilirsin. Örnekler artırılabilir. Kısaca gainere bir çok alternatif besin bulup daha fazla enerji dahi alabilirsin

Back
Yukarı