Karbonhidrat Tozları Zararlımıdır? Lütfen Yardım Edin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba...
Evde Kendi İmkanlarımla Uzun Süredi (4-5sene) Düzensiz Amatör Olarak Vg Yapıyorum Tabi Şuan Yurtta Kaldıgım İçin İyice Bozuldu Fakat Yazın Başlayacagım Ve Düzenli Olarak Devam Edeceğim Sorum Şudur:
Boyum:1,62
Kilom:51
Gördüğünüz Gibi Boyuma Göre Kilom Az Evde Kalırken 49 Kiloya Düşmüştüm Sebebi 1Ay Salona Gidip Bırakmam Sonucu Sermayedende Yemiştim Fakat Sonra Okul Gereği Yurtta Kalmaya Başlayınca 1 Ay Gibi Bir Sürede 51e Çıktım Fakat 51de Kaldı Artış Yok Bende Yazın Hazır Spora Başlayacakken Karbonhidrat Tozu Da Almam Gerektiğini Düşündüm Fakat Böbreklere Bir Zararı Olur mu Ve 3 Aylık Kullanım Sonrası İstenilen Kiloya Ulaştıktan Sonra Bırakınca Aynı Kiloya Tekrar Düşme Problemi Olur mu Bunu Size Danışmak İstedim... Şimdiden Teşekkür Ederim
(NOT:1 Sene Önce Milimetrik (2-3mm) Boyunda Taş Düşürmüştüm Allah'a Şükür Şuanda Problem Yok Ama Korkuyorum Ve Tedirgin Oluyor İnsan İster İstemez Bu Yüzden Bu Konuyu Açtım)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Yeni başlayanlarda Supplement (protein,aminoasit vs) kullanımı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Yukarıdaki linkleri inceleyiniz. Hala sorunuza cevap bulamadığınızı düşünüyorsanız en üstteki linkte sorunuzu sorabilirsiniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı