Karbonhidrat İhtiyacımı İçkiyle Gidermek İstiyorum (?)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçki bana daha çok enerji veriyor, ve psikolojik olarak abartmadıkça pozitif enerji vermiştir bana yıllarca. Sizce , alkolün kas gelişiminde etkisi varmıdır? Alkol hayatımda olmazsa olmazlardan deyim 1. ayımdayım hala. Pilavdan, ekmekten gayette kısabilirim. Teşekkürler.

Her anlamda kendi iyiliğin için bırak yada azalt derim. Gelişimden performansa bir çok negatif etkisi bulunmaktadır. Sağlam bir öğünün verdiği karbonhidratı hiçbirşey veremez bence.

Yapma güzel kardeşim ilk kez duyuyorum. Alkolü bırakman lazım bu sporu yapacaksan eğer

alkollü içeceklerden alacağın yoğun şekerin farkında değilsin sanırım.

ya daha şeker ihtiva eden şarap&bira içiyorum yada votkamı coca cola zero + limon ikilisiyle karıştırıyorum. ama alkole herkez çok katı yaklaşıyor, bunun sebebini internetten araştırıyorum

örnek verirsem votka ve bira ve şarap.

yapımında şeker kullanılıyor ancak bunlar alkole dönüşüyor. ayrıca buğday veya patates kullanılıyor.

buğday ve patates bodybuildingte kullanılan karbonhidrat kaynakları ise, geriye suçu alkole atmak kalıyor.

alkoldede kalori var, sanırım şekerden dönüştüğünden dolayı. belki insanların alkolü vücut geliştirmede desteklememelerinin sebebi şekerle alkolün binevi aynı şeyler olduğunu düşünmeleri olabilirmi?

bu konuda detaylı ve son noktayı koyan bir bodyforumtr üyesi varmı?

iç dayı biranın içinde süper karbonhidrat var o yüzden 2 bira indiribce göbek şişiyor benim arkadaş var manavda çalışıyor büyük bir markette 2 günde bir bira içer vucut da sağlam kaslı ağırlıkta çalışmıyor yani sadece göbek yaparsın bide alkolün verdiği zararla kalırsın ( ben ayda 3 4 bira içerim böbreklerim için )

Bi sey soracam alkolun hammaddelerini iyi arastirmissiniz da bi de alkolun sindirimini arastirin isterseniz.

İçki bana daha çok enerji veriyor, ve psikolojik olarak abartmadıkça pozitif enerji vermiştir bana yıllarca. Sizce , alkolün kas gelişiminde etkisi varmıdır? Alkol hayatımda olmazsa olmazlardan deyim 1. ayımdayım hala. Pilavdan, ekmekten gayette kısabilirim. Teşekkürler.

Ickideki seker ve karbonhidrat turu vucut gelistirmeye pek yardimci degil. Ancak haftada bir iki kadehin de musabik olmadigin durumda zarari olmaz. Madem keyif aliyorsun, o zaman vazgecmeye calismak seni hayattaki bir keyfinden mahrum etmek demektir.

Sadece bilincli tuket derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı