Fitbodurx27
Üye
Hepinize merhaba, tek başıma çözemediğim ve çevremde bu soruları soracağım hiçbir arkadaşım dostum olmadığı için forumun bu köşesini kullanmak istedim. Yaşım 18 üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum. Prof. olmasa bile 4-5 yıldır düzenli olarak basketbol, voleybol, tenis aklınıza hangi spor dalı gelirse yaptım ilgilendim merak sardım. Ve şuanda fitnessa merak sarmış durumdayım yaklaşık 4 aydır çok severek yapıyorum, hiçbir zaman spordan para kazanayım düşüncesi aklıma gelmemişti ama ygs ye hazırlandığım şu dönemde aklıma neden besyo okumuyorum? sorusu geldi. Açık konuşmak gerekirse hedefim 10bin 20 bin tl kazanmak falan değil. Sadece kendi yağımda kavrulmak istiyorum, hayatım boyunca spor yapayım hemde para kazanayım 1500 2000tl bile işimi görür. Fakat bu işlerin bu kadar kolay olmadığını söyleyenler aksine daha çok para kazanırsın diyenler var ama gerçeklik payını bilmiyorum. Siz değerli bodyforumtr üyeleri ne düşünüyorsunuz. İşletme iktisat gibi normal bölümler mi? ( 2bin tl maaş üniversite bitiminde elimde olur akraba şirketi var.) Yoksa sevdiğim işi yaparak ufak ufak para kazanmak mı?. 2.sorum ise: Sigara kullanıcısıydım çok tiryaki olmasamda aylık 300tl gibi bir para ödüyordum. Sigarayı bıraktım hem sağlığım için hem cebime para girmesi için fakat bu seferde spora harcamaya başladım aylık 300tl beslenmeme 200tl supplement ve spor salonuma gidiyor. Cebimde 5 kuruş para kalmıyor herkes cafeye bara giderken ben spor salonuna gidiyorum. Herkes dışarda yağlı yuğlu dürümler yerken cips kola partileri yaparken ben çantamda haşlanmış yumurtamı pilavımı tavugumu cıkarıyorum. Herkes çayını 5 şekerli içerken ben şekersiz yeşil çay içiyorum. Sizce değer mi? Bu emeklerimin karşılığını alıcak mıyım? Çok uzun oldu ama okuyup yorum yazarsanız çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler