karaciğeri korumak

boksbody

Özel Üye
malum vücut geliştirmeciler olarak bizler bol bol protein alıyoruz bazılarımız supplement bazılarımızda ilaç, streoid vs
alıyorsizler karaciğerinizi korumak için neler yapıyorsunuz?
ben karaciğeri korumak için
limonlu soğanlı sarımsaklı maydonozlu enginar haşlayıp en az haftada bir yiyorum

sayfaya yeni üye oldum konuyla ilgili araştırma yaparken. kür sırasında SOLGAR'ın deve dikeni ve enginar tabletlerini kullanırım. her kapsulde ortalama 300mg var. bir gün enginar birgün devedikeni alırım. Kür boyunca. Tabi ekstra olarakta günlük maydonoz ve brokoli tüketimimde var.

bir dönem antibiyotik ve supplement aynı dönemde kullanma hatasına düştüğüm için karaciğer enzimlerim yuksek çıkmıştı.doktor bana o zaman limonlu su içmemi önermişti.bende içtiğim suya limon sıkıp içiyordum.salonda bir arkadaşda deve dikeni tohumunu çektirip her gun bir tatlı kaşığı tuketmemi söyledi.1 ay sonra karaciğer enzim değerlerim stabil değerlere dönmüştü.

Devedikenini duymuştum ve haftada 2 kere tüketiyorum ek olarak haftada 1 de enginar :) veee birde günlük en faz 3.5 lt su
2-3 hafta tum supplement kullanıma ara veriyorum o arada devedikeni tohumu her akşam yatmadan bir tatlı kaşığı içiyorum suyla.supplement kullanırkende haftada 2-3 kere kafama göre kullanıyorum.tekrar supplement kullanmaya başlamadan önce kan tahlili yaptırıyorum detaylı.allaha şükür daha ters birşey çıkmadı.kendimce böyle bir duzen kurdum.

Yillardir belirli araliklarla
Her sabah ac karnina deve dikeni tohumu cayi iciyorum

1 hafta icerisinde bile alt ast degerlerimi aralik icerisine dusurmeyi basaran Allahin yarattigi mucizevi bir bitki..

2-3 hafta tum supplement kullanıma ara veriyorum o arada devedikeni tohumu her akşam yatmadan bir tatlı kaşığı içiyorum suyla.supplement kullanırkende haftada 2-3 kere kafama göre kullanıyorum.tekrar supplement kullanmaya başlamadan önce kan tahlili yaptırıyorum detaylı.allaha şükür daha ters birşey çıkmadı.kendimce böyle bir duzen kurdum.
Ayda bir kere tahlil yapıp değerlerime baktırırım o kadar :)

Yillardir belirli araliklarla
Her sabah ac karnina deve dikeni tohumu cayi iciyorum

1 hafta icerisinde bile alt ast degerlerimi aralik icerisine dusurmeyi basaran Allahin yarattigi mucizevi bir bitki..
Aktarlarda bulabilir miyiz? Kapsül olarak görmüştüm ama çayını demlemeyi tercih ederim :)

Yukarıda bir üye yazmış antibiyotik ve supplement üzerine.Şuan doktorum koksiks kemiğindeki ödem için antibiyotik verdi 10günlük.Bcaa ve glutaminede kullanıyorum bir zararı olabilirmi bunları antibiyotik icerken kullanmak ?

Back
Yukarı