Herkese merhabalar, taze mezunum(lise) 2 hafta sonra kara harp okulu mülakatlarına gireceğim. Daha önce yks’ye hazırlandığım için antrenman yapamadım. Olduğu kadar. 14 gün boyunca dolu dizgin antrenman yapmaya derecemi olabildiğince iyi tutmak istiyorum. Spor salonu haftada 3 gün açık.
Mülakatlar;
-Barfiks (Mevcut durumda max 4 tane çekebiliyorum.
-Basketbol Topu Fırlatma
-Durarak uzun atlama
-400M koşu en az 70 sn’de koşmam gerekiyor.
175 boyundayım 68 kiloyum. Karnıma kıyasla bacak ve kalça bölgem yağlı. Sanırım hızlı koşmak için yağ oranını düşürmek zorundayım.
Yulaf, yumurta, ton balığı gibi şeyleri yerken genellikle zorlanmıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum nasıl bir program uygulamalıyım.[DOUBLEPOST=1560704864][/DOUBLEPOST]Şunuda belirteyim ilk defa spor yapmıyorum. Daha önce yarı amatör basketbol, kısa periyotlarla vücut geliştirmeye başladım fakat bırakmak zorunda kaldım.
Mülakatlar;
-Barfiks (Mevcut durumda max 4 tane çekebiliyorum.
-Basketbol Topu Fırlatma
-Durarak uzun atlama
-400M koşu en az 70 sn’de koşmam gerekiyor.
175 boyundayım 68 kiloyum. Karnıma kıyasla bacak ve kalça bölgem yağlı. Sanırım hızlı koşmak için yağ oranını düşürmek zorundayım.
Yulaf, yumurta, ton balığı gibi şeyleri yerken genellikle zorlanmıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum nasıl bir program uygulamalıyım.[DOUBLEPOST=1560704864][/DOUBLEPOST]Şunuda belirteyim ilk defa spor yapmıyorum. Daha önce yarı amatör basketbol, kısa periyotlarla vücut geliştirmeye başladım fakat bırakmak zorunda kaldım.