Karın

Hocalarima sormak.istiyorum benim vucut gelistrme hocam bana kışın havalar sogukken bel bolgesini calismamami bahar aylarnda baslayip sıkı bir calisma yapmamami soyledi 1.78 boyundaym 71 kiloyum daha once boks yaptm ama 1.5 yil ara verdm spora tekrar basliyali 2 ay felan oldu cevaplariizi bekliyorum tesekkurler .

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olayı yanlış anlamışsın sen :) Kışın çoğu VG sporcusu iklim değişikliği yüzünden bulk yapıya girer vücudu yağlandırıp hacim kazanır , kasları geliştirir. Yazın başlarında Definasyona girip yağlarından kurtulur . Taslak olarak böyle anlatabilirim ama bu demek değildir ki yazın definsayona girilmez kışı illaki bulk yapıda geçirmek gerekir demiyorum . Tercih meselesi bir durum yani

Hocam peki ben mesela nisana kadar karin calismadim nisan ayinda yuklendim yazal cikana kadar nolur bundurumda cunku ameliyat oldum karn bolgesini zorlamakda istemiorum ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağırlık çalışıyorsan karın bölgeni neredeyse her harekette zorlarsın.

Eğer çalışabiliyorsan ve bunun sağlığına olumsuz yönde etkisi yoksa karın çalışabilirsin. Hocanın bahsettiği şeyi yukarıdaki bulk-definisyon olarak Loveisbbal belirtmiş.

Hocan sana büyük ihtimalle büyü hacim al demiştir sen olayı yanlış anlamışsındır bu herkeste boyledır butun kıs buyumeye calısırlar sonra nısandan sonra herkes definasyon dönemine girer ve yaglarından kurtulmaya calışır,hocanda sana bunu demek istemiştir.

Back
Yukarı