Karın sarkması resimli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğum sonrası kadınlar gibi oluyor oturunca. :D Kotu göbek deliği üzerine çekmek zorunda kalıyorum. Çok sıkıcı bir durum.

Kilo Verdiginden Beslenmeni Duzenli Tuttugun Belli Oluyor Yagi Sekeri Iyice Azalt Ve 2 Ayda Duzelicek Birsey Degil Bu Durum Karin Bolgesi Yan Bolgeler En Zor Eriyen Yerlerdir Bolgesel Yakamazsin Cardio Yap Hergun 1 Saat Tempolu Yuru Ama Asiriya Kacma Cunku Kilon Epey Az Bunun Icinde Beslenmeni Yagsiz Sekersiz Normal Hale Getir+ Birtek Mekik Ile Yurutme Simit Dedigimiz Yan Bolgelerin Icinde Alt Ust Karin Icinde Evde Yapabilicegin Egzersizler Mevcut Zamanla Duzelicekdir Bendede Ayni Sikinti Vardi Bu Sekilde Eridi

Kilo Verdiginden Beslenmeni Duzenli Tuttugun Belli Oluyor Yagi Sekeri Iyice Azalt Ve 2 Ayda Duzelicek Birsey Degil Bu Durum Karin Bolgesi Yan Bolgeler En Zor Eriyen Yerlerdir Bolgesel Yakamazsin Cardio Yap Hergun 1 Saat Tempolu Yuru Ama Asiriya Kacma Cunku Kilon Epey Az Bunun Icinde Beslenmeni Yagsiz Sekersiz Normal Hale Getir+ Birtek Mekik Ile Yurutme Simit Dedigimiz Yan Bolgelerin Icinde Alt Ust Karin Icinde Evde Yapabilicegin Egzersizler Mevcut Zamanla Duzelicekdir Bendede Ayni Sikinti Vardi Bu Sekilde Eridi

Peki bunları yaptıktan sonra karın bölgesi sıkılaşıyor mu tamamen. Vg yapmaya devam etmeli miyim ?

Tekrar Baktım Fotoğraflarına shaq'ında Dediği Gibi Çok Fazla Bir Sarkma Yok Yani Benim Durumum Yanında Hiç Yok Bende Hem Sarkma Vardı Hem Yağ Mutlakki Toparlarsın Tabi Bu Birazda Senin Düzenine Bağlı Vg'ye Devam Etmelisin Sağlıklı Yaşamak İçinde Bu Böyle Forumda Karın İçin Yapılan Egzersizler Resimler İle Videolar İle Mevcut Biraz Araştır 2 Ay'ını Daha Düzenli Geçir Farkı Görüceksin

Tekrar Baktım Fotoğraflarına shaq'ında Dediği Gibi Çok Fazla Bir Sarkma Yok Yani Benim Durumum Yanında Hiç Yok Bende Hem Sarkma Vardı Hem Yağ Mutlakki Toparlarsın Tabi Bu Birazda Senin Düzenine Bağlı Vg'ye Devam Etmelisin Sağlıklı Yaşamak İçinde Bu Böyle Forumda Karın İçin Yapılan Egzersizler Resimler İle Videolar İle Mevcut Biraz Araştır 2 Ay'ını Daha Düzenli Geçir Farkı Görüceksin

Düzenli yapacam zaten. Umarım zamanla istediğim gibi gelişir.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

Snap-Shots..(Tek Resimler) - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı