Karın kaslarındaki gelişim

üst karın bölgesindeki kaslar ortaya çıktı fakat alt karın egzersizleri çalışmama ragmen alt karın bölgesi için aynı şeyi söyleyemicem tavsiyeleriniz varmı

mıde en zorudur dıyet yapmak gerekıyor dıye dusunuyorum o bolgekı yaglar en son gidor ne yazıkkı zayıflama ustten alta dogru gıttıgı ıcın

Konu alt karın kaslarını gösterebilmen için yağ oranın düşük olmalı, takma kafana biraz zor çünkü.Eğer azimliysen onlarda çıkar.

Selametle

kickboks ve vücut geliştirme haricinde bide ekstra koşarak kardio yapıyorum sadece haftasonu dinleniyorum . 3 kilo verdim bir buçuk ayda

üst karın çıkarda alt karını çıkarmak için baya bi yağ yakmak lazım ve diet yapmak lazım :) bisiklet stepper koşu yüzme gibi kardiolarla sonuca ulaşabilirsin

Alt karın kaslarını çıkarabilmen için iyi bir diyetin yanısıra ayrıca güçlü bir merkez bölgeye de sahip olman gerekir ,ve bacak çalışmayı da ihmal etmemelisin.Squat,deadlift ve bench press gibi tüm vücudu stres altına sokan hareketleri de ihmal etme.

Çok teşekkürler zaten bacak bizim sporun vazgeçilmezi . inş saglam bir program yapıyorum alt karın kaslarıda çıkacak inşallah :)

Back
Yukarı