karın kaslarının şekilsizliği:(

ahmet616

Üye
Merhaba ben 6 haftadır evde çalışıyorum. Uyku ve besleme düzenli değil sanırım bu yüzden şimdilik görüntü olarak hiç gelişme gösteremedim. Ama güç olarak belirgin bir artış var. Başladığımda 8 olan barfiks sayısını 17ye çıkardım. Neyse lafı fazla uzatmadan asıl derdimi söylemek istiyorum benim karın kaslarım şekilsiz. Belirgin ama 5 tane gözüküyo ve yamuk. Bu acaba çalışmayla düzelmez mi?
Bu arada boy 169, kilo 56.

Eklentiler

• DSC00778.jpg
    DSC00778.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 1.963
  • DSC00779.jpg
    DSC00779.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 4.846
kaslarımızın seklı ve yapısı genetıkten gelır yanı karın kaslarınızın seklını hıcbır calısma duzeltemez

zaten diger üyelerde belirtmiş bu genetik bir olay calısmayla felan olmaz ama kötü durduguna ben katılmıyorum bence oldukca iyi

aslında o kadar da şikayetçi değilim görünmemesindense böyle olması iyidir. ama tabi 6 tane olsaydı daha iyi olurdu:)

3 tip karın kası tipi var benim gördüğüm kadarı ile sizinki jay cutler tipi..yani birinin çizgisi diğerinin ortasında..

jaycutler8pj0.jpg

ronnie coleman'ın ki gibi ortasından aşağı dik inen bölümün çok ayrık olduğu tip var..

ronniecoleman2_lrg.jpg

son olarak en düzgün olan dexter jackson gibilerinin sahip olduğu normal tip var..

dexterjackson.jpg

O kadar da kötü durmuyor ama sanırım göğüsünün gelişmesi bir nebze düzeltir görüntüyü. Ben de hafif derecede kunduracı göğsüne sahibim ve kaburganın en alt kemikleri çıkık. Aslında küçükken ordaki kemiklerle çok oynamamdan kaynaklanan bir bozuluk olduğunu düşünüyorum. Kilo aldıkça ve hacimlendikçe daha az farkedilir oluyorlar, sendeki farklı birşey kemikten ama pek takılacak birşey değil. Görüntü güzel bence :)

bence rahatsız olmanı gerektirecek kadar şekilsiz değiller. genetik kaynaklı sana özgü bir sonuc olabilir bu. iyi çalışmalar

En azından görüyorsun da biliyorsun hiç göremiyenler var:) ama bu şekildede güzel durduğunu bilmelisin, bannerımıda güzel kesmişsin photoshopmu:)

aynı sorun bendede var ama eğer genetiğinizde karın kaslarınız biçimsizse bunu önlemek imkansız ama eğerki çalışma düzeninizdense ağırlıklı mekik yapıyorsanız bırakın derim. ağırlıkla yapılan mekikler mide simetrisini kesinlikle bozuyor.

bencede o kadar kötü değil gayet iyi.benim karın kaslarımda da hafif bir yamukluk var.bence kafana hiç takma rahat ol.ben hiç dert etmiyorum

bencede iyi ya. hiç takmıyorum bi çok insanda da böle olduğunu öğrenmek insanı rahatlatıyo. hiç görünmemesinden kat kat daha iyi:)

hortlatıyorum ama bende de böyle bir sorun var.Simetrisi eşit gibi sağ çok çok az aşağıda ama benim sorunum sağ ortadaki karın kası obilik şeklinde değil de içe çökük bir halde soldakini elimle sıkınca ele geliyo baklava dilimi gib ama sağdakinin hatları o kadar derin değil.Bu nedenle de hatlar derin olmadığı için sağ alttaki baklava da görünmüyo bende de 5 tane var soldan bakınca süper bir görüntü ama sağdan bakınca sanki hiç karın çalışmamışım gibi duruyor :(

aynı sorun bendede var ama eğer genetiğinizde karın kaslarınız biçimsizse bunu önlemek imkansız ama eğerki çalışma düzeninizdense ağırlıklı mekik yapıyorsanız bırakın derim. ağırlıkla yapılan mekikler mide simetrisini kesinlikle bozuyor.

Mide idmanlarımı eskiden göğse ağırlık alıpta yapardım 20-30kg gibi ağırlıklarla 4x25 tekrar gibi yüksek rakamlarla, bunu okuduktan sonra anladım ne büyük hataymış belkide mide simetrim bu yüzden bozuldu bilemiyorum. Bunu okuduğum çok iyi oldu.

Merhaba ben 6 haftadır evde çalışıyorum. Uyku ve besleme düzenli değil sanırım bu yüzden şimdilik görüntü olarak hiç gelişme gösteremedim. Ama güç olarak belirgin bir artış var. Başladığımda 8 olan barfiks sayısını 17ye çıkardım. Neyse lafı fazla uzatmadan asıl derdimi söylemek istiyorum benim karın kaslarım şekilsiz. Belirgin ama 5 tane gözüküyo ve yamuk. Bu acaba çalışmayla düzelmez mi?
Bu arada boy 169, kilo 56.

arkadaşım bence bu çalışmayla falan düzelmez
çünkü spartacus adlı dizideki bir gladyatörde şu an adını hatırmlamıyorum onunda böyle yamuktu ama sonuçta değişen bir şey yok daha bi ğerspeftik olmuş :)

Back
Yukarı