Karın Kaslarını Ortaya Çıkarmak Hakkında ?

Merhaba arkadaşlar

ben karın kaslarımı ortaya cıkarmak istiyorum ..

kollarım 37 cm .. boy 180 .. kilo 79

yağ oranım fazla değil fakat karın kaslarım görünmüyor ..

bunun için tavsiyeleriniz nelerdir ?

antremandan önce 15 dakika bisiklet çeviriyorum 45 dakika ağır body antremanı yapıyorum sonra 300 tane mekik ve 15 dakika daha bisiklet yapıyorum ..

120 gr günlük protein alıyorum beslenerek .. 60 gr da supplement lerden alıyorum + creatin kullanıyorum

tavsiyelerini merak ediyorum :) şimdiden teşekkürler :)

Karın çevresindeki yağ oranını biraz daha azaltmanız gerekebilir. 4-5 kilo fazlanız var.

Başka bir karın egzersizi deneyebilirsiniz. Mekiği doğru yapamıyor olabilirsiniz, karın kasından ziyade sırttan destek almak gibi. Mekik hareketini doğru yapıp, yapmadığınızı araştırabilirsiniz.

Bunlar da olmazsa her gün karın çalışmak yerine karın kaslarınız için de özel bir gün belirleyebilirsiniz ve 2-3 karın egzersizi çalışabilirsiniz. Sonuçta karın kaslarınız da bicepsleriniz gibi bir kas grubu ve dinlenmeye ihtiyaçları var.

Karın çevresindeki yağ oranını biraz daha azaltmanız gerekebilir. 4-5 kilo fazlanız var.

Başka bir karın egzersizi deneyebilirsiniz. Mekiği doğru yapamıyor olabilirsiniz, karın kasından ziyade sırttan destek almak gibi. Mekik hareketini doğru yapıp, yapmadığınızı araştırabilirsiniz.

Bunlar da olmazsa her gün karın çalışmak yerine karın kaslarınız için de özel bir gün belirleyebilirsiniz ve 2-3 karın egzersizi çalışabilirsiniz. Sonuçta karın kaslarınız da bicepsleriniz gibi bir kas grubu ve dinlenmeye ihtiyaçları var.

peki bu şekilde devam ettiğim sürece isteğime ulaşabilirmiyim ? çok saolun bu arada

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:51 ----------

bel bölgem 86 cm

karbo. ve yag alımınıza dikkat edip cardio calısmalarıyla kısa sürede kesin çözüm alabilirsiniz

Yağ oranını iyice düşür . Haftada 4 gün karın çalışabilirsin . Sadece mekik cekme baska karın hareketlerinide programına eklemeni tavsiye ederim .

Back
Yukarı