Karın kaslarım sert,ancak belirgin değil.

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi,Karın kaslarıma dokunduğumda sert olduğunu hissediyorum,ancak baklava gibi belirginlik yok.Bunun sebebi sizce genetik yapımamı bağlı yoksa başka bir sebebimi var?

genetiğin yanında yaşının daha çok küçük olması kaslarının henüz yeterli hacme ulaşmamış olması olabilir mi :)
yada karnındaki yağ tabakası:)
forumu didik didik ediyosun zaten bunların cevabını biliyorsun suraking..:)

Karin kaslarin olmasi itibariyle sert olmalari gayet dogal, baklava seklinin olmamasi konusu ise yag oranin ile alakali.Genetik yapisi saglam bir definisyon sonrasi ortaya cikacaktir.

Thetramp cok daha guzel yanitlamis diye dusunuyorum.

Thetramp öncelikle yorumunuz için teşekkürler.

Doğru forumu didik didik ediyorum,Karın kaslarının çıkmasını yağ tabakasının etkilediğinide biliyorum.Ancak karnımda yağ oranı az.Konuyu açma sebebimde bu zaten.

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi,Karın kaslarıma dokunduğumda sert olduğunu hissediyorum,ancak baklava gibi belirginlik yok.Bunun sebebi sizce genetik yapımamı bağlı yoksa başka bir sebebimi var?

- Mide kaslarının hipertrofiye (kas boyutunun büyümesi) ihtiyacı var gibi. Bunun için önce çalışıp yemek yiyeceksin ve büyüyeceksin.

- Sonrasında vücut yağını azaltıp karın kaslarını göreceksin.

Baklava gibi bir belirginliğin olmaması vücut yağından ve kaslarının küçük olmasından kaynaklanıyor.

Arkadaşlar Kardio, koşu,yürüyüş,yüzme bisiklet sürme ip atlama bu hareketlerden oluşuyormuş öğrendiğim kadarıyla.Ancak şöyle birşeyde var Ağırlık egzersizleri ile beraber yapılmalıymış kas kaybını engellemek için.Ama FleXoR hocamız,Ağırlık antremanı olmayan birgünde yapılması gerektiğini savunuyor.İşte burda kafam karıştı.Antremandan sonra Kardio yapılırsa zararı olurmu?

Back
Yukarı