Karın kaslarım sıkmadan belli olmuyor

Merhaba ben nerdeyse hic karın kası calısmıyorum fakat açken sıktığımda bayağ belirgin şekilde çıkıyorlar ama sıkmassam çıkmıyorlar internetten yag oranını olctugumda yuzde 8 cıktı

İnternetten yağ oranı ölçülmez dostum. Ve sıkmadan çıkmıyorsa ya yağ oranın daha yüksektir ya da karın kaslarının hacmini büyütmelisin.

Bel oranının kaç cm oldugunu felan sorarak ölçtü bilemiyorum bende yanlistir diye dusundum ve nerdeyse hic karın calısmıyorum onun icin hacmi az olabilir.

zayıflıktan görünüyorlardır biraz yemek ye ...ve görünmel4erini istiyorsan idman yap.

Zayıflıktan öyle görünüyorlardır. Eğer karın kasını belirginleştirmek istiyorsan günde 4x10 mekik ve sırt üstü uzan ayaklarını 10 cm kadar havaya kaldır 1dk durmaya çalış(yalnız sadece ayaklarını kaldır, vücudun yer ile temasta olsun). Bunları yaparak karın kaslarına biraz hacim katabilirsin.

arkadaşlarımın söyledigi dogru. sanırım sen vg ya yapmıyorsun ya da yeni başladın ya da hiç karın çalışmıyorsun.emin ol zayıflıktandır.agırlıklı bir şekilde karın çalışmalısın ama her gün degil. karın kaslarının da bir kas oldugunu unutma.agırlıklı çalış ve 1 gün dinlendir.beslenmene dikkat et. zamanla hacim alır.saygılar

Back
Yukarı