Karın kaslarımın kötü çıkmasından korkuyorum

can_man

Üye
Arkadaşlar yaptığım araştırmalar da herkesin söylediği tek bir şey var : Karın kası genetiktir. Ya benim karın kasım kötü görünürse ? Eğer dengesiz dağılmış baklavalar çıkacaksa istemiyorum açıkcası bunu önceden görme ya da anlama yolu var mı ?

Kardeşim bu iş dedigin gibi genetik meselesi de spor herşeyden önce saglık için yapılır benim düşüncem bu . Baklavalarının yamuk çıkması çokta koymamalı insana bence . Ha illa görmek istiyosan biraz çalış kendilerini belli ederler zaten sonra anlarsın nasıl çıkacagını

karın kasın kötü gözükcek diye üzülme zaten 2 çeşit görünüm var galiba bi çapraz çıkışları bide 6 tane baklava şekli , sixpack-eightpack sayısı genetiğe bağlı her türlü çıkardığın karın kasları yararlı olucaktır.Çalışabilirsin tabi bu arada 3-4 hareketle

bende yamuk mesela :) ilk 2 normal diğer sıra alt üst braz yamukluk var ama takmıycam yani yapılabilecek birşey yok genetik

ciksinda nasil cikarsa ciksin beee!!!daha cikarmadan seklinimi düsünüyorsun.öyle bi yazmisinki yaani bugün 20 mekik ceksen yarin sabaha cikicaklar sen yataktan kalkana kadar:)

Arkadaşlar yaptığım araştırmalar da herkesin söylediği tek bir şey var : Karın kası genetiktir. Ya benim karın kasım kötü görünürse ? Eğer dengesiz dağılmış baklavalar çıkacaksa istemiyorum açıkcası bunu önceden görme ya da anlama yolu var mı ?

Kardeş benimde six pack'in sağ en üstteki kası soldakinden daha küçük ve sağdaki kaslar soldakilerden biraz daha yukarda. Bence bunları kafana takma ben simetrik olmamasına rağmen geliştiriyorum. İyi bir şekilde yapıp baya geliştikten sonra kötü bir görüntünün olacağını sanmıyorum.

Back
Yukarı