karın kasları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ibr

Üye
Merhaba vgde 3. Ayımdayım karın kaslarım normalde belirgin değil ama sıkınca belli oluyor 6 değil 4 pack var göğsün hemen altındakiler yana doğru düz değil çapraz gibi acaba normal durum mu ve gelişince düzleşir mi

Karin kaslari herkezde duz degildir.kimilerinde yamuk yada farkli sekillerde olur.Kisacasi duzelmez.

Motorola Atrix Cihazimdan Gönderildi.

Başkan aynı sorun bende de var 2 ayın ıcındeym bende ama şeyi düşün en zor bölge orası oda zamanla falan başka türlü takıntı yaparsan Soğursun cok sükür ışıkta aynadan bakınca hepsi düzgün yamuk olsa soğurdum karın kası cıkartmaktan

Başkan aynı sorun bende de var 2 ayın ıcındeym bende ama şeyi düşün en zor bölge orası oda zamanla falan başka türlü takıntı yaparsan Soğursun cok sükür ışıkta aynadan bakınca hepsi düzgün yamuk olsa soğurdum karın kası cıkartmaktan
yani ben de sıkıp aynada bakıyorum adonisimle beraber estetik görünüyor sıkmadan karnım düz ama üstlerdeki packlar çapraz gibi görünüyor ama karnım gelişince kötü durmasından korkuyorum[DOUBLEPOST=1407273187][/DOUBLEPOST]netten araştırdım karnım frank zanenin karın kaslarını andırıyor

Son düzenleme:
awesome-body.info/wp-content/uploads/2013/04/mr-olympia-2001.jpg karnımı sıkınca linkteki adamın karnına benziyor bu karın kötü mü

Back
Yukarı