karın kasları görünümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan acemix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acemix

Üye
bazı vg cilerin karın kasları dışarı doğru cıkık sanki göbekli biri gibi kimisininde öle değil
mesela arnold ile coleman arasındaki fark gibi

bu kişinin kendi genetik durumundanmı kaynaklanıyor? yoksa çalışma stilindenmi?

bazı vg cilerin karın kasları dışarı doğru cıkık sanki göbekli biri gibi kimisininde öle değil
mesela arnold ile coleman arasındaki fark gibi

bu kişinin kendi genetik durumundanmı kaynaklanıyor? yoksa çalışma stilindenmi?

Hayır , genellikle , Ronnie olsun , Jay olsun , göbekli gibi duran midelere sahipler çünkü , mideleri büyük , çok fazla yemek yedikleri için , gerçekten büyüyo zamanla mideleri ve karın kasları dışarı doğru gözüküyo , bildiğim kadarıyla

Wolfson basligida vermis saolsun. Linke tiklamayanlar icin burada yazmanin faydasi var diye dusunuyorum. Cünkü yanlis bilgi verilmis.

GH belly deniyor bunlara, yani büyüme hormonundan kaynaklanan göbek.
Büyüme hormonun iç organları büyütmesi ve bu Ronnie için geçerli olmayabilir ama Markus için 12 tane cheeseburger yediği söylenir, tabii bu şekilde bir yemek yemenin sonucu kalıcı mide büyümesi (işkembede denebilir) ve bunun yarattığı dışarı taşmış karın görüntüsü!

GH ya da IGF-1 yüksek dozlarda kullanıldığında akromegaliye neden oluyor. Gh kullanılmadığı devirlerde olimpia şampiyonlarının belleri böyle değildi. Ama Gh kullanımı arttıkça Gh iç organları ve özellikle bağırsakları da büyüttüğü için dışarı doğru böyle şişmeler oluştu.

Bence,kilonunda çok büyük etkisi var...

aynen benim sorunum. elbise giydighim zaman turk gobeghine benziyor.

bende de son zamanda bu şekilde bi görüntü oluşmaya başladı.

ben antreman sırasında içtiğim 1Litre sudan şüphelenmeye başladım acaba midemi bu mu büyütüyo diye. vucudumla doğru orantılı mide de büyümeye başladı gelecekte dahada büyük bi midemin olabileceğini düşünmek beni bu spordan soğutmaya başladı.

çok çirkin bi görünümü oluyor ne yapmamız lazım acaba?

not(3. ayda açılan bi konu amacım hortlatmak değil fazla konu kalabalığı yapmamak)

Antreman öncesinde, esnasında ya da sonrasında 1 lt su içmek karnı elbette biraz şişkin gösterir; ancak karnın ileri doğru durmasının sebebi değildir. Normalde zaten bir kişi günde 2-4 lt arası su tüketmelidir, normal olan ya da en azından olması gereken budur. Eğer, bu miktarda su içmek karnın ileri çıkmasına neden olsaydı dünyanın yüzde 80'i karnı ilerde gezerdi. Bu durumun açıklaması önceki mesajlarda net bir şekilde yapılmış.

ozaman korkulacak bişey yok deyip yolumuza devam edicez.

birde aklıma gelen çözüm olarak göğüs kafesi büyütme çalışmalarına ağırlık verirsek byük göğüs kafesi öne çıkık mideyi kapatabilir diye düşünüyorum.
saygılar.

cok yemekle alakası olduğunu sanmıyorum
yemek yarışmalarında 1. olan kişilere dikkat ettim
karınları gayet düzgün ve zayıf tiplerdi
gh hormonu yüzünden olduğu büyük ihtimal ama genede başka sebepleri olduğunu düşünüyorum

Vücudun sağ ve sol kısmı tam bir simetriye sahip değildir. Her insanın sağ ve sol kısımları arasında fark olur fakat bu, kimisinde zor farkedilebilecek kimisinde de rahat farkedilebilecek düzeydedir. Kısacası kasların bağlantı noktası farklılığından da diyebiliriz.

Vücudun sağ ve sol kısmı tam bir simetriye sahip değildir. Her insanın sağ ve sol kısımları arasında fark olur fakat bu, kimisinde zor farkedilebilecek kimisinde de rahat farkedilebilecek düzeydedir. Kısacası kasların bağlantı noktası farklılığından da diyebiliriz.
Sağolasın.

Back
Yukarı