Karın Kas Kemeri

mekıkle kan pompalanmıyormu ne tıtremesı arkadas?

o kasa kan pompalıyorsun ve gelısıyor her kas ıcın aynısı gecerlı

bacak calısıp ardından sırt hemen calısamazsın arada beklemen lazımkı kan vucuda tekrar yayılsın dıye.

bu makıneler ıse yarasa bızım taksıcıde ıse yarardı ben salonda 1 kısıde gormedım boyle makıne takan hep ev kadınalrı takar 2 haftya sonra çöpe:)

Elektrikli olan kaslara kasılma gevşeme verip zaten kan pompalatıyor. Kullandığınızda ciddi bi kas ağrısı yaşıyosunuz ve o bölge terliyor.

Diğer titreşimli olanda ise o bölgeyi titretirken bi yandan da ısı veriyor. Aynı şekilde kullanımdan sonra kas ağrısı ve terli yüzeyle karşılaşıyosunuz.

Elektrikli kemerin bi takım aparatlı olanları var. Onlar da farklı bölgelere yapıştırmak suretiyle diğer kasları da çalıştırabiliyosunuz.

Sonuçta öle oturayım sadece orası titresin değil. Ciddi derecede ağrı veren ve ordaki kas dokusuna ciddi derecede zorlama veren aletler bunlar.

dediğim gibi tek başına hiç bişey işe yaramaz. Uygun diyet + uygun hareketlere bu sadece bi yardımcı olarak kullanılabilir.

Emrahbozoglu dedigi gibi;
Bendede bunun gibi 2 alet var titreşimli ve ufak elektirik akımlarıyla çalışan...
2sinide kullandım titreşimli olan sadace kan dolaşımına yarıyor başka hiç bi halta yaramaz.
elektirikle çalışan ise gerçekten kaslarınız çalışıyo kasılıyor hissedebiliyorsunuz 5-10 dakka sonra calışan kaslarınız ağrıyor felan ama diyet ve düzenli spor yapmadan sadace bu aletlerden bişey beklenemez... açıkcası boşa masraf olduğunu düşünüyorum bencede protein tozu gibi şeyleri kullanıp spor yapmak daha faydalı ve sağlıklı olacaktır....

Back
Yukarı