Karın Kas Geliştirme Yardım?

yaklaşık 2 yıldır evde yapabilecek kas hareketlri çalışıyorum boyum 1.78 kliom 70...haftada iki defa karın çalışıyorum genel olarak 15 20 tekrardan fakat sadece en üstetki karın kasım hafif belli ağrı olmuyor ne kadar yaparsam yapamyım tekrarı..tüm egsersizleri denedim ama alt karın kasım gelişmiyor sadece üsttekiler cok az belirdi onlarda görünmüyo gibi...tavsiyelerinizi bekliyorum....

Haftada 2 gun az biraz daha fazla dene 4 gun yap 1 gunden 1

karın kasları sadace egzersiz ile ortaya çıkacak kas grupları değildir. egzersiz ile birlikte yapılacak kardiyovasküler çalışmalar ve sıkı bir diyetle birlikte karın kasılarını ortaya çıkartabilirsin

Eklentiler

• karın.jpg
    karın.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 443
  • karın2.jpg
    karın2.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 449
kardioyu zayıflamak ıcın yapıyorsan 25 dk kadan kısa olmasın

Haftanın 2 günü spor salonunda 35dk koşuyorum 5kmyi geçiyorum.Evdede hergün karın sıkıştırma hareketi yapıyorum 5x35 akşam yemeğinden önce bi de yatmadan önce 2 kere.Spor salonuna gittiğim günlerden sonraki gün hiç çalışmıyorum.Benimde üstlerde çıktı altlarda hiç eser yok karın kasından daha doğrusu gözükmüyor.boyum 1.84 kilom 71-74 arası oynuyor.her sabah 4-5 tane yumurta beyazı yiyorum.spor salonuna gittiğim günlerin akşamı tavuk göğsü yiyorum.Çok zor bu karın kası

Back
Yukarı