Karın Kası yaptıktan sonraki gün ağrı olmalı mı?

Karnın alışmış o yuzden bazen bana da oluyor. İdmanda daha fazla zorla idmanda yanmayi veya acıyı hissediyorsan ertesi gun acıması senin metabolizmana kalmış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bana gore normal. Bazen idmanda bildigin yirtiliyormus hissi oluyor ama ertesi gunu hic agrimadigi da oldu. Supplement aliyor musun

oda doğru olabilir aslında fakat yanımda bir arkadaşımda yapıyor o hiç bir supplement kullanmıyo fakat artık hiç hissetmediğimiz için acaba yanlış bir programmı diye karın antremanı aramaya başlamıştık. :)
Ara ara degistirin ama programi yine de hep ayni hareketi yapmayin

Ben sadece spora ilk başladığım zaman karın çalışınca ertesi gün ağrı hissediyordum, zaten hamlık ağrıları geçince o da geçti, şu an haftada 4 gün karın yapıyorum bırak ertesi günü spordan çıkınca bile ağrı olmuyor ama çalışırken yanmayı hissediyorum tabi

bende 10 aydır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum şuana kadar hiç karın çalışmadım zayıf olduğum için.. benim 10. ayım olmasına rağmen hergün çalıştıktan sonra ertesi gün elbet bi ağrı oluyo belkide ağır ve sağlam çalışmaktan kaynaklanıyor olabilir.. ama karında haftanın 4 günü yapmama rağmen ağrı olmuyoru bunu soruyordum bende

Back
Yukarı