karın kası ve suplement ilişkisi

melihsalman

Yeni Üye
1 yıla yakındır bu sporu yapıyorum protein tozu ile birlikte creatin kombinesi yapmak istiyorum. yalnız karın kası yapmak istiyorsam creatin kullanmamam gerektiğini söyleyenler var. olumlu ya da olumsuz bi etkisi olur mu karın kasına bilgilendircek arkadaşlara ihtiyacım var..

not : %12 yağ oranım var üstteki 2 baklava net belli altındaki 2 az çok belli alt karın ise çoğu kişinin sorunu ve bendede var. beslenmemede dikkat etmeye calısıyorum..

Creatin Enerji Amaçlı Olarak Kullanılıyor Karın Kasına Tek Etkisi Biraz Daha Antrenman Yapmana YArdımcı Olur.

creatine şekerli içeceklerle kullanılıyo. fakat karın kasında şeker in 0 olması kullanılmaması gerekiyo. creatinle proteini karıstırıp su ile içsem farkı olur mu ?

creatine şekerli içeceklerle kullanılıyo. fakat karın kasında şeker in 0 olması kullanılmaması gerekiyo. creatinle proteini karıstırıp su ile içsem farkı olur mu ?

Creatinin şekerli iceceklerle kullanıldıgı dogru degıl aslında dogru ama kısmen dogru :)bu senın antrenman siddetine baglı yani sana baglı su ilede kullanabılırsın bıraz arastır forumu biraz creatinle ilgili tonla yazı var

Karın kası yapmak için(!) önerilmemesinin sebebi vucuttta su tutmasından sebebtir...

Kreatin vücutta su tutar,performansı artırır,su tuttuğu için kullandığın dönemlerde definliğin biraz gitmiş olur,buda baklavaların görünmesini engelleyebilir,fakat kreatin kullanımını kestiğinde vücut bu suyu 2 hafta gibi kısa bir sürede atar.

Back
Yukarı