Karın kası sıkılaştırma Belirginleştirme

Ben yeni başladım karın kaslarımı pazartesi - çarşamba cuma
30x3 yarım mekik 30x3 çakı mekik olarak yapıyorum
sorum şu : dik yürürken falan bilerek karın kasımı sıkıyorum squat - şınav- dik otururkende karın kaslarımı sıkıyorum karın kaslarımı sıkmam belirginleşmesinde
sıkılaştırılmasında bir işe yararmı sorum bu

Hareketleri yaparken sıkmak işe yarayabilir , yürürken emin değilim.

Bu arada karın programı için sadece 2 farklı hareket az geldi bana.

Bende yeni başladım. Boy 1.72 Kilo 80. Bir gün 4 birgün 6 Km. Olmak üzere her gün koşuyorum. Karın kasım var ama karnım şiş. Ele gelecek kadarda yağım var. Oruçta tutuyorum. Karın kası çalışma düzeni günde 10x3 gibi bişey. Salonada 2 günde bir gidiyorum. Yetermi ki?

Bende yeni başladım. Boy 1.72 Kilo 80. Bir gün 4 birgün 6 Km. Olmak üzere her gün koşuyorum. Karın kasım var ama karnım şiş. Ele gelecek kadarda yağım var. Oruçta tutuyorum. Karın kası çalışma düzeni günde 10x3 gibi bişey. Salonada 2 günde bir gidiyorum. Yetermi ki?
Salonda tek bir hareket yapıyorsan bence yetersiz en azindan 3-4 hareket yapılabilir ve asil karin kasinda önemli olan beslenme olduğu için ilk olarak yağ oranını düşürmeye başlamalisin internette low carb diyeti var 40 günlük bir diyet yakin arkadaşim cok yararını gördü ramazanda oruc olduğu için baslayamadim bende bayramdan sonra yapicam sizde yapmalisiniz bu bi oneri tabi.. yoksa yag oranı düşmedikce 5000 mekik bile ise yaramiyo karın kası belirginlestirmek için..

Karın çalışırken 2 şey çok önemli
Birincisi karnı sıkma
İkincisi nefes
Yürürken karnını sıkmanın gelişimi çok etkileyeceğini düşünmüyorum
Ve en önemlisi doğru beslenme dikkat etmessen uyurken bile karnını sıksan boş :D

Back
Yukarı