karın kası ne kadar sıklıkla yapılmalıdır

evet arkadaşlar başlıkta zaten herşey açık daha açıcak olursak kaç günde bir çalışırsam en iyi verimi elde edirim iki hareket uygulayacağım 1. si mekik(banko zaten o :D)2. si ise adını şimdi hatırlayamıyorum ama barfiks barına tutunduktan sonra bacakları yukarı kaldırıyoruz o hareket bide karın kaslarımı daha çok yorucak yani 10 tekrarda falan yorucak bir hareket varmı çünkü mekikte 180 den sonra yanma hissi oluyor sonucundada antremanı yaparken sıkılıyor insan

yanlış yaptığını düşünüyorum karın yerine bele yükleniyor olabilirsin 180 den sonra yanma oluyor mekiği çekerken tam kalkma hem kasa güç düşmüyor tam kalkarken hemde bele zarar vermiş oluyorsun dümzgün yaparsan 10. tekrar dan sonra bile zorlar ağırlık alıp mekk çekebilirsin ama seviyen ne derecede bilmiyorum yanlış yapıp belini sakatlıyabilirsin

şu linkte karın bölgesi için hareketlerin yapılışı var
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kar-n-t204.html

ayrıca oblik kaslarınıda unutmayın yazıda yazmıyor diye hatırlatmak istedim yan karın kaslarınıda çalıştırın

okuduğum yazılarda ki bu yazılarıda bu sitede okumuştum karın kaslarıda diğer kaslar gibi olduğu için dinlenmeleri gerektiği söyleniyor haftada 3-4 gün idealdir.

Haftada 1 gün karın çalışabilirsin youtube da karın için bazı temel programlar var ABS Exercises diye aratırsan bulursun salonda hergün mekik çeken insanları görüp gülmemek elde değil karın kası salonda yapılmaz mutfakta yapılır .

180 nedır abı ya :) bıldugımız mekıkte 10 tekrarı duzgun bır bıcımde ve negatıfe dıkkat ederek yapıyorsan sen muthıs bırısın ozman :) kı yapamıyorsun

karın kaslarıda dıger kaslar gıbı haftada 1-2 kez calıstırılır :)

ve set usulu mesela 3 x 12 seklınde calıstırılır ole yapabıldıgın kadar gıbı bır mantıkla degıl

ben önceleri 10 tekrar yaparken zorlanıyorum ama sonra bu 6 haftada 200mekik vaad eden programı yaptım böyle oldu bilmiyorum

Back
Yukarı