Karın kası Hakkında

Merhaba..
Karın kası antremanı olarak https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Bu video da çok bilindik 8 Min workout yapıyorum hergün..
3 haftadır yapıyorum ve karın kaslarım çok belirginleşti fakat 1-2 gün ara versem hemen eski haline geliyo yapıyorum tekrar çıkıyo 1 gün yapmıyorum tekrar gidiyo yani kısacası hergün yapmam gerekiyo resmen :S
Protein kullanmıyorum.. Sizce neden böyle ?:mad:

Karin kaslari tamamen beslenme duzeniniz ile alakalidir, haftada yapacaginiz 2-3 karin idmani ve siki bir diyet ile kavusulabilecek bir goruntudur. Daha fazla bilgi icin karin kasi, abs vs olarak forumda konu aratmanizi tavsiye ederim.

zaten çok kilolu deilimki karnımda yağ bile çok az var hatta yok olanlarda kas ama dediğim gibi çalışınca o gün sıkı gözüküyor 1 gün çalışmasam eski haline geri geliyor :S

zaten çok kilolu deilimki karnımda yağ bile çok az var hatta yok olanlarda kas ama dediğim gibi çalışınca o gün sıkı gözüküyor 1 gün çalışmasam eski haline geri geliyor :S

doğaldır kanı oraya topluyorsunuz o gün şişik görünür. karın kaslarınızı hacimlendirin. harcınızda protein karbonhidrat vitamin ve minaraller. yani çalışıp tuğlalarınızı ekleyinki kas inşa edilsin.

Ben hem bu 8 min abs programını hemde 6 dakikalık bir program var onu kullanıyorum haftada 3-4 defa beslenmeme de çok dikkat etmeden 3 ayda 4 pack çıkardım ama kilom da az bence senin hacimini artırman lazım bol protein ve az yağlı beslen.

Son düzenleme:
Yaklaşık 10 dakika sonra ama iyi bir dayanıklılık gerekiyo ben ilk ayımda sadece 6 dakikalığı yaptım ikinci ayımda 8 dakikalığı yaptım 3 ayda baktım bir tanesi yetersiz kalıyo ikisini yapıyorum ve hâla antrenman sonrası enerjim kalıyo :) hakikaten ben de anlamadım :)

Şimdi ben ilk kol sonra arka kol sonra 8 min yapıyorum ... bundan sonra 6 min olurmu bugün deniyecem :D

Bana kalırsa göğüs sonra biceps çalış çünkü göğüs çalıştıktan sonra bicepslere kan pompalanıyor ondan dolayı daha iyi verim alırsın sonraki günde omuz ve triceps çalış aynı olay tricepse de oluyor istersen kendi programımı atabilirm (vücudun her tarafı için benim ki)

Pazartesi:göğüs-biceps-abs
Salı: omuz-kanat-triceps
Çarşamaba:Off
Perşembe: göğüs-biceps-abs
Cuma: omuz-kanat-triceps
Cumartesi:bacak-abs
Pazar:Off

Kardio da yapıyorum haftada 2-4 arası

Back
Yukarı