Karın Kası İçin Yardımm ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 aydır VG ile uğraşıyorum.Karın bölgem yağlı ve karın kaslarım belli olmuyor.Karın kaslarımı nasıl çıkarabilirim acaba ?

Eklentiler

• 1460406984643.jpg
    1460406984643.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 364
Karın bölgesi için çalışıyor musun ? Eğer çalışıyorsan büyük ihtimal karın kasın olsada yağ oranın yüksek diye belli olmuyordur. Yani karın için çalışıyorsan yağ oranını düşürmeye bak. (güzel bir diyetle :) ) ve karın çalışmıyorsan çalışmaya bak :) eğer karın kasın yoksa yağ oranını istediğin kadar düşür olmayan şeyi göremezsin :)

Karın bölgesi nadir çalışıyorum ama karın kaslarım var yani sıkınca belli oluyor ama göbek bölgemdeki deri kalın ve karın kaslari altta kalıyor.

2 ay daha devam et yaz baslangicinda definasyona gir yeterli temmuza dogru guzel birseyler yakalarsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karın bölgesi için soru sorup telefonla karnını kapatmasaydın belki bi şansımız olabilirdi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karın bölgesi için soru sorup telefonla karnını kapatmasaydın belki bi şansımız olabilirdi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahahaha aynısını yazıcaktım,karın kasları tamamen yağ oranıyla alakalı gözükmüyosa yağlısındır yazda geldiğine göre biraz define yapıp çıkarabilirsin.

Teşekürler definasyona girme zamanı geldi o zaman inşallah fazla kilo vermem birde kardiyo yapmama gerek var mı acaba ektomorf 66 kiloyum.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/threads/karın-kasları-belirgin-hale-getirme.63301/

Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı