KoNYaLi_42
Üye
Selamün Aleyküm kardeşlerim..
Boyum 1.74m, kilom 64 kg, yaşım ise 15
İki hafta önce vücut gelistirmeye başladım. Kol ve karın kası yapmak istiyorum.
Kol icin uyguladigim program : Gunluk 3x20 set kol kaldiriyorum. Kendimi yormamaya kolumu zedelemsmeye ediyorum bu program bana iyi geliyor gibi.
1 hafta gibi bir sure once ise mekik çekmeye basladim karin kasi icin. Ilk gun 2x15 set yaptim. Karnim 3 gun fena agridi rahat kalkamiyor rahat oturamiyordum. Sonrasinda ise bir sey olmadi fakat acikcasi su an biraktim karini..
Neden mi ? Merak ettigim bazi sorular var
1-) Sizce nasil bir program uygulamaliyim rakamlarim iyi mi ?
2-) Ben normal mekik cekerken (ellerim kafamin arkasina kitlenmis sekilde) cok zorlaniyorum hatta yapamiyorum desem yeridir
ayagimi odamdaki kanepenin altina koyuyor ve ayagimla kendimi kaldiriyorum. Bu yanlis bir hareket mi karin kasinin calismasini engeller mi ?
3-) bazen o kadar cok zorlaniyorum ki ellerimi yanlara serbest birakip oyle cekiyorum. Hata mi yapiyorum ?
4-) Son sorum ise acaba ben bacaklarimi yanlis aciyla ki aciyorum tam olarak mekik pozisyonu nasil olmalidir?
Yardimci olursaniz cok makbule gecer
Boyum 1.74m, kilom 64 kg, yaşım ise 15

İki hafta önce vücut gelistirmeye başladım. Kol ve karın kası yapmak istiyorum.
Kol icin uyguladigim program : Gunluk 3x20 set kol kaldiriyorum. Kendimi yormamaya kolumu zedelemsmeye ediyorum bu program bana iyi geliyor gibi.
1 hafta gibi bir sure once ise mekik çekmeye basladim karin kasi icin. Ilk gun 2x15 set yaptim. Karnim 3 gun fena agridi rahat kalkamiyor rahat oturamiyordum. Sonrasinda ise bir sey olmadi fakat acikcasi su an biraktim karini..
Neden mi ? Merak ettigim bazi sorular var

1-) Sizce nasil bir program uygulamaliyim rakamlarim iyi mi ?
2-) Ben normal mekik cekerken (ellerim kafamin arkasina kitlenmis sekilde) cok zorlaniyorum hatta yapamiyorum desem yeridir

3-) bazen o kadar cok zorlaniyorum ki ellerimi yanlara serbest birakip oyle cekiyorum. Hata mi yapiyorum ?
4-) Son sorum ise acaba ben bacaklarimi yanlis aciyla ki aciyorum tam olarak mekik pozisyonu nasil olmalidir?
Yardimci olursaniz cok makbule gecer