Karın kası çıkartmak için en iyi program ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eehfe4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
+takip.

uygulama marketlerinde hardfox six pack adında bir uygulama var, 42 günlük eğitim programı sunuyor kullandığım 22. günde çok net bir şekilde çıkmıştı öneririm

vücut ağırlığı kadar karbaonhidrat vücüut ağırlığının 2 2,5 katı protein almaya çalış.düzenli kardiyo yap.vucudun enerji için karbonhidrat yerine yağ yakacaktır ve minumum kas kaybedeceksin.

Anladım.[DOUBLEPOST=1478636923][/DOUBLEPOST]Spor yaptığım günler antremandan sonra 30 dk ip atlasam ? 200 kalori yakarım yagdan gidermi ?

kardiyonu sabah aç karna yap daha çok verim alırsın.gece boyu aç olan vucut karbonhidrat olmayınca direk yağlarına saldıracaktır :)

bende evde çalışıyorum çalıştığım yerde spor salonu yok.lakin ben evi salona çevirdim.120 kg ağırlık ve dumbell seti barfiks ve bench sehpasına kadar herşeyi yaptırdım.ağırlıkları arttırdığın müddetçe her yerde spor yapabilirsin.önemli olana kasları zorlayacak ağırları kullanmak.belli bir müddet sonra şınav barfiks gibi şeyler seni formda tutar kaslarını büyütmek için zorlaman lazım.5 er kiloluk dumbella bu mümkün değil malesef.

bende evde çalışıyorum çalıştığım yerde spor salonu yok.lakin ben evi salona çevirdim.120 kg ağırlık ve dumbell seti barfiks ve bench sehpasına kadar herşeyi yaptırdım.ağırlıkları arttırdığın müddetçe her yerde spor yapabilirsin.önemli olana kasları zorlayacak ağırları kullanmak.belli bir müddet sonra şınav barfiks gibi şeyler seni formda tutar kaslarını büyütmek için zorlaman lazım.5 er kiloluk dumbella bu mümkün değil malesef.
Hocam 10 kg beni ne kadar idare eder ?

kaldırdığın ağırlığa sen karar verecen kimisi 5 kg da zorlanır kimisi 25 kiloda.
6 tekrar yapamıyorsan o senin için ağır bir kilodur 12+ tekrar yapıyorsan o senin için hafif bir kilodur.

Back
Yukarı