Karın bölgesindeki deri yada yağlar

Merhaba arkadaşlar. 8 aydır bb yapıyorum boyun 1.87 kilom 61-62 arası (55 idi ilk). Yaşımdan dolayı pek yüklenmiyorum. Ama buna rağmen kol,omuz,bel,bacak (karın hariç heryer :D ) çok gelişti. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Ancak nedense karın kaslarım çok yok. Daha doğrusu bastırınca hatlar çok hissediliyor ama nedense bi yağ tabakası var (deride olabilir). Sizce kaslarım yeterince fazla olmadığından mıdır yoksa yağdan mıdır ne yapmalıyım? Forumda baktım bulamadım varsa da kusura bakmayın.

Evet işte benim de problemim bu..Mesela mekik çekerken taş gibi karnım oldukça hissediliyor ama görünüşte sarkan deri var,önceden 96 kiloydum şidi 62 ama deri hala duruyor nasıl gider bu yahu çıldıracağım :(

Arkadaşlar şahsi görüşüm deri inceltici kremin pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Bendede arkadaşın ki gibi karın kasları var ayrıca taş gibi. Ama yakından belli olmuyor uzaktan belli oluyor. Alt karında da sarkma var bende alt kısım belli olmuyor. Bunu düzeltmenin yolu bence daha çok çalışıp yağ oranını en aza indirmek.
Sen kullandinmiki inanmiyosun benim fotoğrafli kanitim var bizzat kendim 20 kilo verdikten sonra kullandim az bi zaman sonra 6 tane karin cikardim tas gibiydi uzak yakin diye biseyde yoktu emin olki benim gibi karin calisip diyette yapmamissindir o yuzden kullanamadığin seyler konusunda yorum yapma ise yaramasa insanlari oyalamayiz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen kullandinmiki inanmiyosun benim fotoğrafli kanitim var bizzat kendim 20 kilo verdikten sonra kullandim az bi zaman sonra 6 tane karin cikardim tas gibiydi uzak yakin diye biseyde yoktu emin olki benim gibi karin calisip diyette yapmamissindir o yuzden kullanamadığin seyler konusunda yorum yapma ise yaramasa insanlari oyalamayiz

Benim düşüncem bu. O ürünün deriyi incelteceği mantıksız geliyor. protein tozlarına güvenim var ve diğer supplementlere. Ama nedense o dediğiniz ürüne güvenemiyorum.

Benim düşüncem bu. O ürünün deriyi incelteceği mantıksız geliyor. protein tozlarına güvenim var ve diğer supplementlere. Ama nedense o dediğiniz ürüne güvenemiyorum.

Oturdugunuz yerden deriyi incelttigini dusunuyosaniz zaten yaniliyosunuz antreman yaparken kullaniyosunuz sabah ve gece yatmadan deriyi nasil inceltiyo soyle inceltiyo sizin ustunuzdeki fazla gereksiz deriyi yok ediyo hani bi kolunuzu falan cok kasiyinca siyah siyah seyler cikar ya onlae fazla deriler ve deriyi sertlestirip sikilastiriyo bu sayede deri vucuda yapisiyo ve karin kaslari belirginlesiyo

Back
Yukarı