Karın Bölgesinde Şişlik [Yardım Lütfen]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resimlere bakmadan önce yağlanma var diyicektim ama yağlanma olsa karın kasları o kadar ön planda olmazdı.Bence 2 ihtimal var
Vücudun ödem yapmış olabilir tuz tüketimin nasıl yeteri kadar su içiyor musun?
Veya gaz sorunun olabilir, gerçi bunu sen daha iyi bilirsin :D

vacuum çalışması diye bir şey var google a yazıp dene istersen galiba bu sorun için eğer etkisini görürsen burdada yazarsan herkes faydalanır iyi olur

Evet aynı soru bendede var sorunu çözdüysen nasıl çözüme ulaştıysan yazarsan sevinirim ..

Mide hacmiyle alakalı

benzer sorun bendede var,benim yağ oranım yüksek sıx pack zaten görünmüyor ama bu sabah 100 gr tavuk göğsü bir avuç yulafı yoğurtla karıştırıp yedim.sanki bir kuzu yedim karnım davul gibi anlamıyorumduh
bu bence genetik ya:(

Benim de üst karın bölgemde şişlik yok fakat göbek deliği çevresinde anormal bir şişlik var. Hatta ayakta durunca şiş ve sert duruyor , yatınca düz bir hal alıyor. Organların sarkmasından şüphelendiğim için ultrasona bile gittim fakat herşey normal çıktı.
Daha sonra Kardiyoya ağırlık verdim ve bir miktar küçülme gösterdi. Öğünlerimi tıka basa yemiyorum midemin genişlememesi için (ne kadar doğru emin değilim.) Zamanla ineceğini umut ediyorum.

Benimde çok yağlı değil göbeğim ama midem büyük ön planda duruyor arkadaşın teki zenci midesi var diye sende çocukluğumdan beri midem büyük gğsün altından şişk şekilde çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı