TheBlack_D-D_
Üye
şimdi arkadaşlar şöyle bir şey var ben bulka girdim(diğer açtığım başlıklarda da yazıyor) ve yaklaşık 6 ay kadar sürdürücem bunu. aldığım tavsiyelere göre karın çalışmayı ihmal etmemem gerekiyormuş. şimdi benim karnımda çok hafif bir yağlanma mevcut yani ayaktayken falan bakılınca dümdüz bir karnım var sadece eğilince veya oturunca biraz katlanıyor. benim merak ettiğim şey ise şu : ben bundan sonra haftada 3 gün karın çalışmaya başlayacağım programı birazdan aşağıya yazacağım. yapacağım programı karın kaslarına hacim kazandırmak için yapacağım. bendaha önce hiç karın çalışmadığımdan elleyince az çok belli oluyor hatlar ancak o kadar değil. peki soruma gelicek olursak : benim karın kaslarım hacimlendikçe deriye daha da yaklaşıp belirginleşir mi ? dediğim gibi çok çok hafif bir yağlanma var. bu arada bu soruyu şununla karıştırmayın : karın çalışarak yağlar erir mi .. bunu sormuyorum zaten yağları diyet ve kardiyo ile eritebileceğimin farkındayım. sadece merak ettiğim karın kasları hacimlendikçe deriye yaklaşıp daha da belirginleşir mi.. fikirlerinizi merak ediyorum.
programa gelecek olursak :
Crunch 3*8-10
Cross Body Crunches 3*8-10
Leg Raise 3*10
Sit Up 3*10-12
Oblique Plate Twists 4*15
Hareketleri göğsüme plaka koyarak yapacağım. Şimdiden teşekkürler.
programa gelecek olursak :
Crunch 3*8-10
Cross Body Crunches 3*8-10
Leg Raise 3*10
Sit Up 3*10-12
Oblique Plate Twists 4*15
Hareketleri göğsüme plaka koyarak yapacağım. Şimdiden teşekkürler.