Karın çalışmasından sonra kuyruk sokumunda ağrı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Loranz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Loranz

Üye
Özellikle göbek yağlarını eritmek için sadece batın çalışması yapıyorum (her biri 15 birim olmak üzere yarım ve tam mekikler, plank ve bacak kaldırma egzersizleri) ama bu kadar çalışmadan sonra bile (4 dk anca sürüyor) kuyruk sokumunda bir ağrı oluşuyor ki bacak kaldırma hareketinde ellerimi belime desteklememe rağmen.(zeminde de sadece minder var) Uzun bir süre önce aynı bölgeden ameliyat oldum ama çok oldu artık bir yan etkisini görmemem lazım. Sizce sebebi nedir?Ayrıca sadece karın çalışmak doğru mu? Göbeği düzleştirebilir miyim?

Öncelikle o egzersizleri yaparken altında en azından bir halı olmasında fayda var. Bacak kaldırma egzersizinde iki elinin kuyruk sokumuna kadar gitmesi gerekiyor zaten belinden daha ileriye yani. Ben kuyruk sokumundan kıl dönmesi amelliyatı geçirmeme rağmen bir ağrı hissetmiyorum. ( Uzun süren otobüs yolculuklarında baya ağrıyor) Dikkat et bir bakalim allah korusun kıl dönmesi vs birşey var mi ?

Burdaki videoda dk 1 den sonra dikkat et hareketin nasıl yapıldığına .

Tam mekik hareketini yapmaktan da vazgec. Yarim mekik yeterli. Plank mutlaka programinda olsun. Hatta suresini artirabilirsin.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı