Biraz önce ZeuSs'un HIIT kardiyo basligi altinda yazdigin seyi okuyordum. Foruma hizlica bir göz attim ama pek birseye rastlayamadim. Benim de eklemek istedigim seyler var ayni konuda.
Ben 5-6 aydir antrenman sonrasi karin kaslarimin agridigini hic hissetmiyorum.
Bu zamana kadar aletle crunch, side crunch, normal crunch, leg raise, jack-knife situp yaptim. jack-knife-situp'i beceremedim.
Neyse dedigim gibi antreman sirasinda her ne kadar abs agrilarim olsa da, antreman sonrasi hic agri hissetmiyorum. Bu durum 5-6 aydir böyle. Forumda bir yerlerde karin kaslari icin mekik falan cekmenin yeterli olmayacagini, agirlik ile de calisilmasi gerektigini okumustum. Bu nedenle simdi ROPE CRUNCH'a gectim, asagida videosu var:
https://www.youtube.com/watch?v=7gQiyWu4rfE
Ama cok etkili etkili degil. 30x3 yapiyorum yine de pek birsey hissetmiyorum. Agirligi artirirsam, bu sefer kollarima yüklenecegim, yine karin kaslarima cok fazla etkisi olmayacakmis gibi geliyor.
Daha önce calistigim salonda bir alet vardi. Oturarak (agirlikli )crunch yapiliyordu. iste o alettte gercekten karin kaslarimin agridigini hissediyordum, ama simdiki salonda yok.
Umarim derdimize bir care bulunur.