Kapı barfiksi önerir misiniz?

Spor salonuna gidemediğim için evde kendi salonumu kendim yaratmaya çalışıyorum. Kapı barfiksi alıcam fakat bu kapımıza zarar verir mi? Kapılar daha yeni ve ateş pahası onlara zarar gelirse annemde bana zarar verir :) Alıcağım barfiks şu: http://www.hepsiburada.com/Liste/ra...aspx?productId=spordelta832&categoryId=369742

Birde esnek lastik almak istiyorum. Ne denli yararlı olabilir bu esnek lastik ? Yumuşak mı ortamı yoksa sert mi almalıyım ?

Yaşım:17 Boy:1.75 Kilo:65

Kapı barfiksindense koridora monte edilen sabit barfiksleri tercih ediyorum ben... Gerçi evdekiler koridor duvarlarının delinmesine ne der bilemiyorum :) Esnek lastik dediğin direnç bandıyla çalışmanın yararı olacağı kuşkusuz ama serbest ağırlıkların (dumbell, barbell ile yapılan egzersizler) yerini tutması zor çünkü belli bir noktadan sonra tedricen ağırlık arttırımı yapamayacaksın... Yine de genel fitness bakımından katkısı olacağı kuşkusuz.

kapı barfıksı takıp sakatlananlar avr dıkkat etmek gerek sız en ıyıs monmte edılen bırsey alın duvara monte ettırınkı cıkmasın yerınden kapıdan cıkıp yere dusenler var

kapı barfıksı takıp sakatlananlar avr dıkkat etmek gerek sız en ıyıs monmte edılen bırsey alın duvara monte ettırınkı cıkmasın yerınden kapıdan cıkıp yere dusenler var

Evet Katılıyorum. Bende de Vardı Kapı Barfıks. Kapıları Bı zman sonra delıyo. Ben Celık Kapıya taktım. Onu Bıle Deldı. Bı Gun Barfıks Cekerken Koptu Ve Elım Uzerıne Dustum Kırılmıstı. Tavsiye etmem Arkadaşım.

Sipariş ettim artık barfiksi :S Dediğiniz konularda dikkatli olacağım ona uygun birşeyler düşünücem. Mekik ve sınav acısındanda güzel bir aletmiş en kötü onun için kullanırım

çok doğru
Daha önce bu konu hakkında baslık bile açmıstım
Arkadaşlar sıkıstırma barfiks ilk basta cok sağlam gözüküyor. Sonra barfikk cekerken bir anda cıkıp yuvaranıyorsunuz. Özellikle ayakları büküp barfiks çekmekeye çalısırken cok sakat bir durum. Benim basımna geldi ufak sakatlık geçirdim ama daha ağırı olabilirdi. Mümkünse monte edilen bir barfiks al Gerekiyorsa duvarı del v.s. ama sana zarar gelmesin

Bu kapı barfiksini duvara sıkıştırsakta olur mu ? Mesela bizim evin holde var ince bir duvar max 40cm falandır. Oraya sıkıştırsam daha iyi verim alabilirmiyim ?

Birçok kişi evde kullanır,kapıya illaki azda olsa zarar verecektir bu kaçınılmazdır,kırmazsa ,parçalaqmzsa bile aşınma olacaktır.

Ancak ben yinede pek güvenmem tam tepeye çıkmışken pat diye düşme ihtimali var.En azından ben güvenemm vede önermem ....

Ben de koridor barfiksini tavsiye ediyorum. Vidalamaya gerek yok, güzel bir şekilde sıktıktan sonra sağlam olur, evimin koridorunda bir seneden fazladır duruyor, iki arkadaş (ikimiz de yaklaşık 80 kiloyuz) her hafta asılmamıza rağmen bir gevşeme söz konusu değil.

Sökerken duvara ve boyaya zarar vermemesi veya mümkün olan en az zararı vermesi için duvarla barfiks aletinin uçları arasına kalın karton parçaları yerleştirebilirsin.

Kapı barfiksi kullanıyorum 6 aydır kapıya zarar vermedi ,baskı uygulayan uçlarında esnek lastik var .Kapıya sabitleme vidaları vardı kullanmadım gerek kalmadı .6 ayda 1 cm bile yerinden oynamadı
bende bu kadar verimli olacağını düşünmemiştim .Üründen memnunum yanılmıyorsam Altis markasıydı 120 cm 49 tl Hepsiburada dan almıştım.

Ben de koridor barfiksini tavsiye ediyorum. Vidalamaya gerek yok, güzel bir şekilde sıktıktan sonra sağlam olur, evimin koridorunda bir seneden fazladır duruyor, iki arkadaş (ikimiz de yaklaşık 80 kiloyuz) her hafta asılmamıza rağmen bir gevşeme söz konusu değil.

Sökerken duvara ve boyaya zarar vermemesi veya mümkün olan en az zararı vermesi için duvarla barfiks aletinin uçları arasına kalın karton parçaları yerleştirebilirsin.
Teşekkürler.

Back
Yukarı