• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kanatsizmelek - Resimler

Hımm fotoğrafları diyorsan idare eder işte. Kürleri de yazsana burada herkes merak ediyor....

bıldıgın kurler ıste serdar kardes dıanabol,prımabolan,clenbetrol sende kulllan senınde olsun ne dersın?

kur konusnda tartısmaya gırmeyecegım arkadsalr neden dersenız asagı yukarı butun vucutcu arkadslar kulandıgı malzemelr aynıdır..onemlı olan hakkını verbılmektır.hersey ılacla olsaydı sokaktan gecen ahmetde,serdarda yarısmacı olurdu bu konuda daha fazla konusmak ıstemıyorum ozur dılerım..bu arada olculerımı merk eden arkadaslar
kol:51 cm
bacak:74 cm
omuz:137 cm
kılo:85 kg
yas:27 yıl :P

Yarisma hedefin olmali ?

dediğine katılıyorum ilaç kullanmaklada olmuo kullandığın ilacında ant. ile beslenme ile hakkını vermek lazım ve sen vermişsin helal olsun çok çok ii bir vücut..

Evet fatih hakkını veriyor gerçekten. Fatih ne yapıyor çok selamlarımı söyle kendisine... Ara sıra da kendi yazsın buradan olmazsa. Yarışmaya girecek mi??

evet despo yarısma hedefım var..sanırım mart 2007 de bı yarısma planı varmıs umaırm gerceklesır....

slm

dostum tebrik derim emeğin olağanüstü kür olayında hayat senin hayatın herseyi sen göze aldıysan kendini koruyabilecek kadar profesyonelsen ve açıkçası bu kadar cesursan bizlere susmak düşer başarılarının devamını diliyorum

kanatsizmelek dedi:
kur konusnda tartısmaya gırmeyecegım arkadsalr neden dersenız asagı yukarı butun vucutcu arkadslar kulandıgı malzemelr aynıdır..onemlı olan hakkını verbılmektır.hersey ılacla olsaydı sokaktan gecen ahmetde,serdarda yarısmacı olurdu bu konuda daha fazla konusmak ıstemıyorum ozur dılerım..bu arada olculerımı merk eden arkadaslar
kol:51 cm
bacak:74 cm
omuz:137 cm
kılo:85 kg
yas:27 yıl :P

selam kanatsızmelek, üst düzey vücutçuların bacakları 75-80 cm civarındayken senin bacağın 74 cm ise hala Türkiye'de misin? Bacak resmini koyarsan sevinirim.

Niye adamın bacağı 74 cm. olunca türkiyede değil de uzaydamı olması gerek?? Ne alaka? anlam veremedim şahsen. Çok abartı ölçüler değil ki bunlar...

serdar1980 dedi:
Niye adamın bacağı 74 cm. olunca türkiyede değil de uzaydamı olması gerek?? Ne alaka? anlam veremedim şahsen. Çok abartı ölçüler değil ki bunlar...

senin üslubuna göre cevap veriyim...
sen yada çevrendekiler Tom Platz'ın sahip olduğu bacaklar gibi bacaklara sahipsiniz ki herhalde bunları söylüyorsun. yarışmacıların bacak ölçülerinin ortalamasını al ortaya çıkan rakam sonucunda ''74 cm''in ne ifade ettiğini gör.

ayrıca şimdi baktım ''YENİ MR.O'' Jay Cutler'ın bacak ölçüsü 78 cm... şimdi daha iyi anlamışsındır umarım

Milli yarışmacıların arasına katılabilecek bir vücut birkaç küçük eksik olabilir ama bence profösyönelliği düşünmelisin mümkünse

arkadaslar en kısa zamnad bacak fotografımı koyarım ondan sonra tartısırız beraber sımdıden tartısmanın anlamı yok bana kalırsa..herkese ıyı bayramlar

vücut güzel vücuta bişey demiyorum ama kolun ve bacağın 85 kilo için abartılı olmamışmı? :? görkem gürsoy 104 kilo olmasına rağmen kolu 48 santim abartılı bu ölçüler

Hiçte abartı değil gayet normal ölçüler. Herkes bir çamur atmaya çalışıyor galiba fatihe. Fatih yarışmaya girse en kötü haliyle ilk 3 te kesinlikle. Abartı birşey yok.

beat me dedi:
vücut güzel vücuta bişey demiyorum ama kolun ve bacağın 85 kilo için abartılı olmamışmı? :? görkem gürsoy 104 kilo olmasına rağmen kolu 48 santim abartılı bu ölçüler

walla bılemıyorum ne demek ıstedıgını gorkem arkadasıma zayıf demıyosunuzda benım ıcın bu kıloya bu kol abartılı dıyosunuz akıl sır erdıremdım bu ıse....

Back
Yukarı