Kanat ve sırt için ?

Arkadaşlar flexor hocanın yazdığı programda lat pulldown ve seated cable row var 1.ay için fakat bizm salonda olmadığından onu yapamıyorum programa dumbell row hareketi ekledim barfix çekemediğimden eksik kalıyor sırt dumbell row yanında hangi hareketi yapabilirim ?

Son düzenleme:
latpulldown yksa barfiks ile baslayabılırsınız ılk hareket olarak..
yapamıyorsanız eger, bir arkadasınızın yardımıyla tam olmasada yapabıldıgınız kadar yapmakta fayda var. yine yapamıyorsanız eger yaklasık 30sn - 1dk arası bara asılı durun ve bunu 4 kere tekrarlayın.

sonrasında karna çekiş ve T bar row. hareketlerını 4x10 seklınde yapabılırsınız.
T bar yok ise Dumbbell Row işinizi görür.

hocam ben barbel row hareketini dumbel row ile yapsam aynı yerimi etkiler ? 2 sinide aynı gün aynı programda yapsam hangisini daha önce ypamalıyım

bent over barbel row la barfiks in amaçları farklıdır.

bent over barbel row sırt için derinlik kazandırır (kalınlaştırır).
barfiks genişlik sağlamak içindir (üçgen görünüm için..).

ayrıca arkadaşın dediği çok doğru. lat pulldown ve seated row olmalı. bunlar salonun en temel makaralı aletleri.

Ya şimdi şöyle bir durum var bu gittiğim salon belediyenin gençlik merkezine ait bir kondisyon salonu,birçok alet var ama cable row ve pulldown aleti yok.3 ay flexor hocamın verdiği programı uygulamaya calıscam 3 aydan sonra profesyonel bır salona gıtmeyı dusunuyorm

Back
Yukarı