Herkese merhaba! arkadaslar sizlere sormak istediğim birkaç soru var yardımlarınızı bekliyorum.. uzun zaman olmasada forumda geziyorum ve genede bilgili tecrübeli hocalar ve arkadaslar sağolsun güzel şeyler paylasmıslar.inanın isim vermiyim ama kendi gittiğim spor salonunda doğru bilgiye sahip antrenorler yok diye düsünüyorum bu forumdaki bilgilere göre..onlar farklı burası farklı
ama anlamadıgım bazı noktalarda oluyo bunları açığa kavusturmak için bu baslıkta toplanmasını istedim.
benim istediğim geniş omuzlar ve kanatlarımı çıkarmak.omuz için güzel bir programım mevcut haftada birkez yapıyorum.. birgün ara verdikten sonra kanat yapıyorum.. ama bu kanatlar nasıl genişler ve nasıl uzar V şeklini alır?? forumda tartısılan kanatlara vurması için, pull ups(barfiks) lat pull down (enseye) close-grip front lat pull down (avuç içleri bize bakan diğer değişle hummer tutus) ve sırt kalınlastırma için seated cable row, dumbell row.. vs..
ben programımda 4 set yapıyorum
4* 8-10 barfix
4* 8-10 close-grip front lat pulldown
4* 8-10 seated cable row (karna)
3* 8-10 dumbell row
yani 2 si kanata ve 2 si sırtı kalınlastırmaya vurma yönelik bir egzersiz tarzı oldu. bu çalısma sistemiyle V şeklini yani kanatlarımı çıkarabilirmiyim? yoksa row lardan birini çıkarıp lat türlerinimi yapmalıyım?? böylece row 1 hareket yapmıs olucam..
lütfen bu konuyuda açığa kavusturmak istiyorum arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.
herkese simdiden saygılar teşekkürler

benim istediğim geniş omuzlar ve kanatlarımı çıkarmak.omuz için güzel bir programım mevcut haftada birkez yapıyorum.. birgün ara verdikten sonra kanat yapıyorum.. ama bu kanatlar nasıl genişler ve nasıl uzar V şeklini alır?? forumda tartısılan kanatlara vurması için, pull ups(barfiks) lat pull down (enseye) close-grip front lat pull down (avuç içleri bize bakan diğer değişle hummer tutus) ve sırt kalınlastırma için seated cable row, dumbell row.. vs..
ben programımda 4 set yapıyorum
4* 8-10 barfix
4* 8-10 close-grip front lat pulldown
4* 8-10 seated cable row (karna)
3* 8-10 dumbell row
yani 2 si kanata ve 2 si sırtı kalınlastırmaya vurma yönelik bir egzersiz tarzı oldu. bu çalısma sistemiyle V şeklini yani kanatlarımı çıkarabilirmiyim? yoksa row lardan birini çıkarıp lat türlerinimi yapmalıyım?? böylece row 1 hareket yapmıs olucam..
lütfen bu konuyuda açığa kavusturmak istiyorum arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.
herkese simdiden saygılar teşekkürler